Olipa edessä kotimuutto, yritysmuutto tai vaikka muutto ulkomaille, niin täällä olevat muuttofirmat ovat auttamassa tekemään muuttopäivästä helpomman. Saat kauttamme muuttofirman ja vinkkejä Suomen tai ulkomaan muuttoon.

Suosituimmat palvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yrityksen muutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttotarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Loppusiivous
 • Varastotila

Muutto uuteen kotiin Suomessa

Muuttaminen uuteen asuntoon on monesti tosi iso päätös, ja sen tekeminen vaatii paljon aikaa. Muuttoon myös liittyy paljon juttuja joita täytyy muistaa sekä pienempiä päätöksiä; muuttoilmoitus Postille, sähköyhtiön valinta ja sähkösopimuksen tekeminen, muuttopalvelun buukkaaminen sekä laatikoiden hankkiminen pakkausta varten ovat vain osa asioista mitä pitää muistaa muuton yhteydessä.

Kuvassa perhe muuttamassa

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttopalvelun näppärästi? Tällä sivulla löydät kaupunkisi muuttoyritykset samalla sivulla ja voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön kätevästi yhdellä nettilomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat Sähköpostilla jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sitten voit vain katsella tarjouksia ja valita tarpeeseesi soveltuvin yritys avuksi.

Yritysmuutto Äänekoski

Yrityksen muuttaminen kannattaa jättää muuttamisen ammattilaisen hoidettavaksi. Yritysmuutto on tehtävä ripeästi uusiin toimitiloihin, sillä yritystoiminnan katkeaminen kasvattaa aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton välimatka, muuttoaika ja kantajien määrä. Pakkaamalla kaiken itse, niin se varmasti laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on todella yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan pitää yksi muovilaatikko per asunnon neliö. Esimerkiksi 70 m2 kodin muuttoon kannattaa varata ainakin 70 pakkauslaatikkoa. Muuttolaatikot on järkevintä pinota aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä kohtaa, kun laatikoita lastataan kuorma-autoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton yhteydessä on hyvä tehdä suursiivous ja heittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän muuttolaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään yksi laatikko / neliömetri).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne tulevat, niin ne ovat todella helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. lastaa muuttolaatikot aina 4:n laatikon pinoihin ja pakkaa ne hiukan vajaiksi, niin niitä on helppo kantaa ja pinota uusiksi.

Siirry jättämään tarjouspyyntö