Olipa edessä kotimuutto, yritysmuutto tai muutto kauemmaksikin, niin nämä muuttoyritykset ovat auttamassa tekemään muuttopäivästä helpomman. Näiltä sivuilta löydät runsaasti apua muuton suunnitteluun Suomeen tai ulkomaille.

Yleisimmät palvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yrityksen muutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttotarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Pienvarastot

Muutto uuteen kotiin Suomessa

Muuttaminen uuteen kotiin on monesti suuri päätös, ja se vaatii paljon suunnittelua. monia juttuja joita pitää muistaa ja pieniä päätöksiä; muuttoilmoituksen toimittaminen Postille, sähkösopimuksen kilpailutus ja sopiminen ennen muuttoa, muuttopalvelun varaaminen sekä laatikoiden hankkiminen pakkausta varten ovat ainoastaan osa asioista jotka täytyy muistaa muuton yhteydessä.

Kuvassa pariskunnan muutto uuteen kotiin

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttoyrityksen vaivattomasti? Nettisivuiltamme löydät kuntasi muuttoyritykset samalla sivulla ja voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön helposti yhdellä nettilomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat sähköpostiisi jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sitten voit vain verrata tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin firma apuun.

Yritysmuutto Ähtäri

Yrityksen muuttaminen on järkevää jättää ammattilaisten tehtäväksi. Yritysmuutto on tehtävä ripeästi uuteen toimitilaan, koska liiketoiminnan keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttopalvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuttoon tarvittava aika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos ajattelit pakata kaiken itse, niin tämä varmasti laskee muuton kustannuksia.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on erittäin yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan pitää yksi muovilaatikko / asuinneliö. Esimerkkinä 70 neliöisen kodin muuttoon on hyvä varata 70 kpl muuttolaatikoita. Muuttolaatikot on järkevintä pinota aina neljän laatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä vaiheessa, kun laatikoita lastataan muuttoautoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton aikana on paras aika tehdä tavaroiden hävitysoperaatio ja hävittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän muuttolaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 kpl / m2).
 4. Merkkaa muuttolaatikoihin aina mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kuuluvat, niin ne ovat helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina 4:n laatikon kasoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, silloin niitä on erittäin helppo kuljettaa ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!