Kaupungit

Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yritysmuutto tai vaikka muutto ulkomaille, niin täällä olevat muuttofirmat ovat auttamassa urakkasi kanssa. Sivuiltamme löydät paljon apua muuton suunnitteluun kotimaahan tai kauemmaksikin.

Tavallisimmat palvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yrityksen muutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastointipalvelut

Muutto uuteen asuntoon kotimaassa

Muuton yhteydessä on aina todella paljon tehtävää. Uuteen asuntoon muutettaessa pitää hoitaa lista lähes pakollisia juttuja: muuttoilmoituksen tekeminen, sähköyhtiön valinta ja sopimuksen tekeminen, sopivan muuttoyrityksen valinta sekä muuttolaatikoiden hankinta. Tämän lisäksi pitää vielä pakata kaikki nykyisen asunnon tavarat ja siirtää ne seuraavaan kotiin.

Kuvassa pariskunnan muutto uuteen kotiin

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttopalvelun helposti? Näiltä sivuilta löydät lähialueen muuttofirmat listana ja voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön nopeasti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat sähköpostiisi jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten voit vain katsella tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin palvelu avuksi.

Yritysmuutto Ahvenanmaa

Yritysmuutot on fiksua antaa ammattilaisten hoidettavaksi. Yritysmuutto on hoidettava lyhyessä ajassa uuteen toimitilaan, koska yritystoiminnan hetkellinen keskeytyminen kasvattaa aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat helposti myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuttoaika ja kantajien määrä. Pakkaamalla kaiken itse, niin tämä varmasti laskee muuton kustannuksia.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on erittäin yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida 1 muuttolaatikko / neliö. Esimerkiksi 70 m2 kodin muuttoon on järkevää varata 70 kpl muuttolaatikoita. Laatikot on järkevintä pinota aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä kohtaa, kun niitä lastataan muuttoautoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton yhteydessä on hyvä tehdä tavaroiden hävitysoperaatio ja viedä kaikki ylimääräiset tavarat roskiin.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän pakkauslaatikoita, kun tarvitset (vähitään yksi laatikko / neliömetri).
 4. Merkitse laatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja mihin huoneisiin ne kuuluvat, niin niitä on todella helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. Kasaa laatikot aina neljän laatikon kasoihin ja pakkaa ne hiukan vajaiksi, niin niitä on erittäin helppo siirtää ja pinota uusiksi.

Siirry jättämään tarjouspyyntö