Jos kyseessä on kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto rajojen taakse, niin täällä olevat muuttofirmat ovat auttamassa sinua muuton suunnittelussa. Näiltä sivuilta saat runsaasti apua muuton suunnitteluun kotimaahan tai kauemmaksikin.

Suosituimmat palvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Loppusiivous
 • Varastohotelli

Muutto uuteen asuntoon kotimaassa

Muuton yhteydessä on aina todella paljon tehtävää. Uuteen kotiin muutettaessa pitää hoitaa lista lähes pakollisia asioita: muuttoilmoitus, sähkösopimuksen kilpailutus, hyvän muuttofirman valinta sekä muuttolaatikoiden hankinta. Näiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen asunnon tavarat ja siirtää ne seuraavaan kotiin.

Muuttoapu lähellä

Haluatko löytää luotettavan muuttopalvelun näppärästi? Näiltä sivuilta löydät alueesi muuttopalvelut samalla sivulla ja voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön kätevästi yhdellä nettilomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat Sähköpostilla jopa samana päivänä tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten sinä voit vain vertailla tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin yritys apuun.

Yritysmuutto Akaa

Yritysmuutot on järkevää jättää ammattilaisten tehtäväksi. Muutto on tehtävä ripeästi uuteen toimistoon, sillä liiketoiminnan katkeaminen kasvattaa aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Muuttopalvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuttoon tarvittava aika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos pakkaat kaiken itse, niin tämä luonnollisesti laskee muuton kustannuksia.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on erittäin yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan laskea yksi muovilaatikko / asunnon neliö. Esimerkiksi 70 m2 asunnon muuttoon on järkevää varata ainakin 70 pakkauslaatikkoa. Muuttolaatikot kannattaa pinota aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä vaiheessa, kun laatikoita kannetaan kuorma-autoon.

Muuttajan vinkit

 1. Muuton yhteydessä on hyvä toteuttaa suursiivous ja hävittää kaikki ylimääräiset tavarat pois.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän muovilaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 kpl / neliömetri).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne kuuluvat, niin niitä on todella helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. lastaa muuttolaatikot aina 4 ltk:n pinoihin ja pakkaa ne hiukan vajaiksi, silloin laatikoita on todella helppo siirtää ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!