Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto kauemmaksikin, niin yhteistyöyrityksemme ovat auttamassa tekemään muuttopäivästä helpomman. Sivuiltamme saat runsaasti apua muuton suunnitteluun kotimaahan tai ulkomaille.

Yleisimmät muuttopalvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yrityksen muutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Pienvarastot

Muuttaminen uuteen asuntoon kotimaassa

Muuttoon liittyy aina todella paljon muistettavaa. Uuteen asuntoon muutettaessa on hyvä hoitaa pitkä lista lähes pakollisia juttuja: muuttoimoitus postille, sähkösopimuksen tekeminen, sopivan muuttoavun valinta sekä muuttolaatikoiden hankinta. Tämän lisäksi pitää vielä pakata kaikki nykyisen asunnon tavarat ja muuttaa ne seuraavaan asuntoon.

Kuvassa pariskunnan muutto uuteen kotiin

Etsitkö hyvää, tehokasta tai edullista muuttofirmaa, niin olet oikeassa paikassa. Kaikki kyseisen kaupungin yritykset löydät tältä sivulta. Haluatko tehdä muuttamisesta todella helppoa, niin kilpailuta muuttofirmat nopeasti yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat sähköpostiisi jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sitten sinä voit vain vertailla tarjouksia ja valita tarpeeseesi soveltuvin yritys avuksi.

Yritysmuutto Alajärvi

Yrityksen muuttaminen kannattaa jättää muuttamisen ammattilaisen tehtäväksi. Yritysmuutto on tehtävä nopeasti uusiin toimitiloihin, koska yritystoiminnan katkeaminen kasvattaa aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat helposti myös yrityksen muuttoon liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Palvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuton kesto ajassa ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Jos pakkaat kaikki tavarasi itse, niin tämä luonnollisesti laskee muuton hintaa.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on erittäin yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida 1 muuttolaatikko / neliö. Esimerkiksi 70 neliöisen asunnon muuttoon on järkevää varata 70 kpl muovilaatikoita. Laatikot on järkevintä pinota aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä kohtaa, kun laatikoita kannetaan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton aikana on paras aika tehdä inventaario ja heittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina hieman enemmän pakkauslaatikoita, kun tarvitset (minimissään 1 kpl / neliömetri).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin aina mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kannetaan, niin niitä on helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. lastaa muuttolaatikot aina neljän laatikon pinoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, niin muuttolaatikoita on todella helppo siirtää ja pinota uudelleen.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!