Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaan muutto, niin nämä muuttoyritykset auttavat urakkasi kanssa. Sivuiltamme saat runsaasti apua muuton suunnitteluun Suomeen tai kauemmaksikin.

Suosituimmat palvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yrityksen muutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttotarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Pienvarastot

Muutto uuteen kotiin kotimaassa

Muuttaminen uuteen kotiin on monesti suuri päätös, ja se vaatii aikaa sekä suunnittelua. Muuttamiseen liittyy myös useita asioita joita pitää muistaa sekä pienempiä päätöksiä; muuttoilmoituksen tekeminen, sähköyhtiön valinta ja sähkösopimuksen tekeminen, muuttopalvelun valinta sekä laatikoiden hankkiminen pakkausta varten ovat vain pieni osa asioista jotka täytyy muistaa muutossa.

Muuttofirmat läheltä

Oletko etsimässä hyvää, tehokasta ja edullista muuttoyritystä, niin olet tullut oikeillle sivuille. Kaikki lähialueen yritykset löydät tältä nettisivuilta. Jos haluat tehdä asiat mahdollisimman helposti, niin kilpailuta muuttoyritykset nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sitten sinä voit vain vertailla tarjouksia ja valita itsellesi sopivin palvelu avuksi.

Yritysmuutto Alavus

Yrityksen muuttaminen on fiksua antaa muuttamisen ammattilaisen hoidettavaksi. Muutto on tehtävä nopeasti uusiin toimitiloihin, koska liiketoiminnan hetkellinen keskeytyminen kasvattaa aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuttoon tarvittava aika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos pakkaat kaiken itse, niin tämä toki laskee muuton hintaa.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on erittäin yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida 1 muuttolaatikko / m2. Esimerkiksi 70 neliöisen asunnon muuttoon on järkevää varata ainakin 70 muuttolaatikkoa. Laatikot kannattaa kasata aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä kohtaa, kun niitä kannetaan kuorma-autoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton aikana on paras aika toteuttaa suursiivous ja hävittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän pakkauslaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään yksi laatikko / neliö).
 4. Merkitse laatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kuuluvat, niin ne ovat helppo kantaa uuteen kotiin.
 5. Pinoa laatikot aina 4 ltk:n pinoihin ja jätä ne hiukan vajaiksi, niin laatikoita on erittäin helppo kuljettaa ja pinota uusiksi.

Katso miten kilpailutat muuttofirmat