Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto kauemmaksikin, niin nämä muuttoyritykset ovat auttamassa sinua ison urakan kanssa. Saat kauttamme muuttoavun ja ohjeita kotimaan tai ulkomaan muuttoon.

Suosituimmat muuttopalvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttotarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastointipalvelut

Miksi muuttaa Espooseen?

Espoo ei häviä Helsingille, jos edessä on muutto. Siellä on ihan samalla lailla elämää kuin naapurikaupungissa. Asuinkustannuksetkaan eivät eroa Helsingistä eli sielläkin on aika korkea vuokrataso. Asuin alueet ovat idyllisiä ja lapsiperheille ihanteellisia, sillä Espoo on Helsinkiä luonnonläheisempi ja siellä on myös yhtä lailla hyvät harrastusmahdollisuudet kuin Helsingissä.

Espoossa on hyvät työllistymismahdollisuudet erityisesti rakennusalan työntekijöille. Opiskelumahdollisuudet ovat myös laajat, sillä Espoossa on mahdollista opiskella lukiossa, ammattikoulussa tai ammattikorkeakoulussa. Yliopisto-opiskelija voi käydä kätevästi kotoa käsin Helsingin yliopistossa, koska välimatka on niin lyhyt.

Paikallisliikenne on erittäin laadukas, sillä kulkeminen paikasta A paikkaan B luonnistuu vaivattomasti. Jos työpaikka sijaitsee esimerkiksi Itä-Helsingissä, niin ei ole mitään ongelmaa hypätä paikallisbussiin, sillä perille pääsee.

Espoossakin riittävää nähtävää ja koettavaa. Kaupungilla on nimittäin muutama mielenkiintoinen museo, joissa kannattaa käydä piipahtamassa. Käymisen arvoinen paikka on Gallen-Kallelan museo. Espoon Leppävaarassa on hyvä uimakeskus ja löytyy myös maauimala. Myös kulttuurin ystäville riittää elämyksiä, sillä Espoossa on hyvä valikoima teattereita.

Asuinalueet ovat idyllisiä ja viihtyisiä. On mahdollista asua rivi-, pari- tai kerrostalossa. Espoon Westend on tasokasta asuinaluetta, joka on mitä parhain paikka lapsiperheelle. Se on vain noin kymmenen kilometrin päässä Helsingin keskustasta ja kulkeminen käy kätevästi Länsiväylää ajaen. Matkustaminen on vaivatonta hyvän paikallisliikenteen ja hyvien kulkuyhteyksien vuoksi. Helsinki-Vantaan lentokentälle kulkee taukoamatta paikallisliikennevälineet. Espoo on hyvä valinta omaksi kotikaupungiksi, koska se on kuin Helsinki, mutta hitusen rauhallisempi versio. Espoosta pääsee kätevästi kaikkialle, minne ikinä haluaa, koska välimatkat ovat lyhyet.

 

 

Muuttaminen uuteen kotiin kotimaassa

Muutto uuteen asuntoon on monesti suuri päätös, ja se vaatii paljon aikaa. Muuttamiseen liittyy myös monia asioita joita pitää muistaa ja pienempiä päätöksiä; muuttoilmoituksen toimittaminen Postille, sähkösopimuksen kilpailuttaminen, muuttofirman buukkaaminen sekä laatikoiden hankkiminen pakkausta varten ovat vain osa asioista mitkä täytyvät muistaa muuton yhteydessä.

Haluatko löytää luotettavan muuttoyrityksen näppärästi? Nettisivuiltamme löydät kuntasi muuttofirmat listana ja voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön vaivattomasti yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sitten sinä voit vain verrata tarjouksia ja valita itsellesi sopivin palvelu avuksi.

Uusi asunto täynnä muuttolaatikoita

Yritysmuutto Espoo

Yritysmuutot on järkevää antaa ammattilaisten tehtäväksi. Yritysmuutto on tehtävä lyhyessä ajassa uuteen toimistoon, sillä liiketoiminnan keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat helposti myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuttoon tarvittava aika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Pakkaamalla kaikki tavarasi itse, niin tämä luonnollisesti laskee muuton hintaa.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on olemassa erittäin helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida 1 muuttolaatikko per neliö. Esimerkkinä 70 m2 asunnon muuttoon on järkevää varata ainakin 70 pakkauslaatikkoa. Muuttolaatikot on järkevintä pinota aina neljän laatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä kohtaa, kun laatikoita lastataan muuttoautoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton yhteydessä on hyvä tehdä tavaroiden hävitysoperaatio ja viedä kaikki ylimääräiset tavarat pois.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän muuttolaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 ltk / neliömetri).
 4. Merkkaa laatikoihin aina mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kannetaan, niin ne ovat helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. Pinoa laatikot aina neljän laatikon kasoihin ja pakkaa ne hiukan vajaiksi, niin niitä on todella helppo kuljettaa ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!