Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto kauemmaksikin, niin nämä muuttoyritykset ovat auttamassa sinua ison urakan kanssa. Saat kauttamme muuttoavun ja ohjeita kotimaan tai ulkomaan muuttoon.

Suosituimmat muuttopalvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttotarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastointipalvelut

Muuttaminen uuteen kotiin kotimaassa

Muutto uuteen asuntoon on monesti suuri päätös, ja se vaatii paljon aikaa. Muuttamiseen liittyy myös monia asioita joita pitää muistaa ja pienempiä päätöksiä; muuttoilmoituksen toimittaminen Postille, sähkösopimuksen kilpailuttaminen, muuttofirman buukkaaminen sekä laatikoiden hankkiminen pakkausta varten ovat vain osa asioista mitkä täytyvät muistaa muuton yhteydessä.

Haluatko löytää luotettavan muuttoyrityksen näppärästi? Nettisivuiltamme löydät kuntasi muuttofirmat listana ja voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön vaivattomasti yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sitten sinä voit vain verrata tarjouksia ja valita itsellesi sopivin palvelu avuksi.

Uusi asunto täynnä muuttolaatikoita

Yritysmuutto Espoo

Yritysmuutot on järkevää antaa ammattilaisten tehtäväksi. Yritysmuutto on tehtävä lyhyessä ajassa uuteen toimistoon, sillä liiketoiminnan keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat helposti myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuttoon tarvittava aika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Pakkaamalla kaikki tavarasi itse, niin tämä luonnollisesti laskee muuton hintaa.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on olemassa erittäin helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida 1 muuttolaatikko per neliö. Esimerkkinä 70 m2 asunnon muuttoon on järkevää varata ainakin 70 pakkauslaatikkoa. Muuttolaatikot on järkevintä pinota aina neljän laatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä kohtaa, kun laatikoita lastataan muuttoautoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton yhteydessä on hyvä tehdä tavaroiden hävitysoperaatio ja viedä kaikki ylimääräiset tavarat pois.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän muuttolaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 ltk / neliömetri).
 4. Merkkaa laatikoihin aina mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kannetaan, niin ne ovat helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. Pinoa laatikot aina neljän laatikon kasoihin ja pakkaa ne hiukan vajaiksi, niin niitä on todella helppo kuljettaa ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!