Kaupungit, joissa toimimme Etelä-Karjalassa

Jos kyseessä on kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto kauemmaksikin, niin yhteistyöyrityksemme ovat auttamassa sinua muuton suunnittelussa. Näiltä sivuilta saat paljon apua muuton suunnitteluun Suomeen tai ulkomaille.

Yleisimmät muuttopalvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja muut tarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Varastohotelli

Miksi Etelä-Karjalaan muutetaan?

Lappeenrannan yliopisto vetää puoleensa

 Lappeenranta on ehdottomasti insinöörien luvattu maa, sillä kaupungissa toimii teknillinen yliopisto, joka on maanlaajuisesti kuulu laadukkaasta opetuksestaan. Yliopisto valmistaa kansainvälisille kentille, sillä tutkintoja voi suorittaa myös kokonaan englannin kielellä. Loistava tarjonta tekee Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta erittäin varteenotettavan vaihtoehdon kelle tahansa tekniikan ja talouden opinnoista ja tutkimuksesta kiinnostuneelle. Mikäli tutkijan ura kiinnostaa, maisterin opintoja voi täydentää jatko-opinnoissa.

Yliopiston vahvuus tutkinnonsuorittajan kannalta on se, että oppilaitoksella on erittäin vahvat yhteydet elinkeinoelämään. Parhaimmillaan tämä tarkoittaa sitä, että työpaikan saa suoraan valmistumisen jälkeen, joten akateeminen työttömyys kortistossa on vain pelkkä etäinen painajainen. Eturivin tutkimuslaitoksena yliopisto tarjoaa opiskelijoille loistavat eväät valmistua uusien tehokkaiden ja innovatiivisten teknologisten ratkaisujen työstämiseen koko ihmiskunnan tulevaisuuden turvaamiseksi.

Ei ihme, että niin moni nuori tulevaisuudenlupaus valitsee opiskelukaupungikseen Lappeenrannan – valmistumisen jälkeen uraputki on lähes varma.

Muuttaminen uuteen asuntoon Suomessa

Muuttaminen uuteen asuntoon on usein iso päätös, ja sen tekeminen vaatii suunnitelmallisuutta ja paljon aikaa. useita juttuja joita täytyy muistaa sekä pienempiä päätöksiä; muuttoilmoituksen tekeminen, sähköyhtiön valinta ja sähkösopimuksen tekeminen, muuttopalvelun buukkaaminen sekä muuttolaatikot ovat vain pieni osa asioista jotka täytyy muistaa muutossa.

Muuttopalvelu omasta kaupungista

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttoyrityksen nopeasti? Tällä sivulla löydät alueesi muuttofirmat samalla sivulla sekä voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön helposti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat sähköpostiisi jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sen jälkeen sinä voit vain vertailla tarjouksia ja valita tarpeeseesi soveltuvin palvelu apuun.

Yritysmuutto Etelä-Karjala

Yritysmuutot kannattaa jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Yritysmuutto on tehtävä lyhyessä ajassa uuteen toimitilaan, koska yritystoiminnan katkeaminen lisää aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoon liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttopalvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuton kesto ajassa ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Jos pakkaat kaikki tavarasi itse, niin se toki laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on yllättävän yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida yksi muuttolaatikko / neliö. Esimerkiksi 70 m2 asunnon muuttoon kannattaa varata 70 kpl muuttolaatikoita. Muuttolaatikot on järkevintä pinota aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä kohtaa, kun niitä kannetaan muuttoautoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton yhteydessä on hyvä toteuttaa inventaario ja viedä kaikki ylimääräiset tavarat roskiin.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina hieman enemmän muovilaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 ltk / neliö).
 4. Merkitse laatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kannetaan, niin laatikot ovat todella helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. lastaa muuttolaatikot aina 4 ltk:n kasoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, niin muuttolaatikoita on helppo siirtää ja pinota uudelleen.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!