Kaupungit, joissa toimimme Etelä-Pohjanmaalla

Olipa edessä kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto kauemmaksikin, niin sivujemme muuttofirmat ovat auttamassa sinua muuton suunnittelussa. Näiltä sivuilta löydät paljon vinkkejä muuton suunnitteluun Suomeen tai ulkomaille.

Suosituimmat muuttopalvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Pienvarastot

Miksi Etelä-Pohjanmaalle muutetaan?

Seinäjoki on pohjanmaalaisuuden keskus

 Seinäjoki sijaitsee monen suuren tien risteyksessä ja junaradan varrella. Tämä tekee siitä vilkkaan pikkukaupungin, josta ei elämää puutu. Kaduilla kajahtelee leveä pohjalainen murre, joka saattaa aluksi naurattaa intonaatioon tottumatonta.

Moni opiskelija hakeutuu Seinäjoelle, sillä ammattikorkeakoulu tarjoaa aloja, joita ei välttämättä aivan läheltä löydy. Esimerkiksi agronomiopiskelijat pääsevät harjoittamaan taitojaan aidossa ympäristössä, onhan Seinäjoki tunnettu ja erittäin vahva biotalouden alue. Parhaimmillaan opintojen aikana pääsee luomaan korvaamattoman arvokkaita kontakteja, jotka varmistavat työpaikan suoraan valmistumisen jälkeen.

Myös työtä riittää tekeväisille käsille, sillä Seinäjoen talous on hyvässä kasvussa. Kaupunki tukee elinkeinoelämää, mikä takaa sen, että myös uudet yritykset autetaan alkumetreillä hyvää vauhtiin.

Seinäjoen lähikunnat Kurikka ja Ilmajoki ovat läpikotaisin maaseutupitäjiä, joilla maanviljelys kukoistaa satojen vuosien historian jatkumossa. Tilat periytyvät isältä pojalle – tai miksei nykyisin myös tyttärelle – joten töitä etsiessä ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan. Agronomiopintojen jälkeen on hyvä palata takaisin kotiin jatkamaan isien perintöä.

Muuttaminen uuteen kotiin kotimaassa

Muuttoon liittyy aina todella paljon muistettavaa. Uuteen asuntoon muutettaessa on hyvä huomioida pitkä lista välttämättömiä asioita: muuttoilmoitus, sähköyhtiön valinta ja sopimuksen tekeminen, sopivan muuttoyrityksen valinta sekä pakkauslaatikoiden hankkiminen. Tämän lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen asunnon tavarat ja siirtää ne seuraavaan kotiin.

Muuttoapu lähellä

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttofirman nopeasti? Näiltä sivuilta löydät alueesi muuttoyritykset samalla sivulla sekä voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön nopeasti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten voit vain katsella tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin yritys apuun.

Yritysmuutto Etelä-Pohjanmaa

Yrityksen muuttaminen kannattaa antaa muuttamisen ammattilaisen tehtäväksi. Muutto on hoidettava lyhyessä ajassa uuteen toimitilaan, koska liiketoiminnan katkeaminen lisää aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Palvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton etäisyys, muuton kesto ajassa ja kantajien määrä. Jos ajattelit pakata kaikki tavarasi itse, niin tämä toki laskee muuton kustannuksia.

Miten monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on erittäin yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan pitää yksi muuttolaatikko per asunnon neliö. Esimerkkinä 70 neliöisen kodin muuttoon on järkevää varata 70 muuttolaatikkoa. Laatikot kannattaa kasata aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tästä on apua siinä kohtaa, kun niitä kannetaan kuorma-autoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton aikana on hyvä toteuttaa suursiivous ja hävittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa aina hieman enemmän muovilaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 ltk / neliö).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin aina mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kuuluvat, niin ne ovat todella helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina 4 ltk:n pinoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, silloin muuttolaatikoita on erittäin helppo kuljettaa ja pinota uudelleen.

Siirry jättämään tarjouspyyntö