Kaupungit

Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yrityksen muutto tai vaikka muutto ulkomaille, niin muuttopalvelua tarjoavat yritykset ovat auttamassa tekemään muuttopäivästä helpomman. Täältä löydät muuttofirman ja vinkkejä Suomen tai muuttoon ulkomaille.

Suosituimmat palvelut

  • Kodin muuttaminen
  • Yritysmuutto
  • Muuttoapu ulkomaille
  • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
  • Muuttoauton vuokraus
  • Muuttosiivous
  • Varastohotelli

Muutto uuteen asuntoon kotimaassa

Muuttaminen uuteen kotiin on monesti iso päätös, ja se vaatii paljon aikaa. Muuttoon myös liittyy useita juttuja joita pitää muistaa sekä pienempiä päätöksiä; muuttoilmoituksen toimittaminen Postille, sähköyhtiön valinta ja sähkösopimuksen tekeminen, muuttoyrityksen buukkaaminen sekä muuttolaatikot ovat vain osa asioista jotka täytyy muistaa muutossa.

Voiko muutta mennä näin helposti

Jos etsit sinulle sopivaa, tehokasta sekä edullista muuttopalvelua, niin olet saapunut oikeaan paikkaan. Kaikki lähialueen palvelut löydät tältä nettisivuilta. Jos tahdot tehdä asiat mahdollisimman helposti, niin kilpailuta muuttoyritykset helposti yhdellä tarjouspyynnöllä.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat sähköpostiisi jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sitten voit vain verrata tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin palvelu apuun.

Yritysmuutto Etelä-Savo

Yritysmuutot on järkevää antaa ammattilaisten hoidettavaksi. Yritysmuutto on tehtävä ripeästi uuteen toimistoon, sillä liiketoiminnan katkeaminen kasvattaa aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat helposti myös yrityksen muuttoihin liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuton kesto ajassa ja kantajien määrä. Jos ajattelit pakata kaikki tavarasi itse, niin tämä luonnollisesti laskee muuton kustannuksia.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on yllättävän yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida yksi muuttolaatikko / neliö. Esimerkkinä 70 neliöisen asunnon muuttoon on järkevää varata 70 kpl muovilaatikoita. Laatikot on järkevintä pinota aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä vaiheessa, kun niitä kannetaan kuorma-autoon.

Muuttajan vinkit

  1. Muuton yhteydessä on paras aika toteuttaa suursiivous ja hävittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin.
  2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
  3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän muuttolaatikoita, kun tarvitset (vähitään yksi laatikko / neliö).
  4. Merkkaa laatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja mihin huoneisiin ne tulevat, niin ne ovat todella helppo kantaa uuteen asuntoon.
  5. Kasaa muuttolaatikot aina 4:n laatikon pinoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, niin niitä on todella helppo kuljettaa ja pinota uudelleen.

Jätä tarjouspyyntö helposti nyt!