Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yritysmuutto tai muutto rajojen taakse, niin muuttopalvelua tarjoavat yritykset ovat auttamassa tekemään muuttopäivästä helpomman. Näiltä sivuilta saat runsaasti apua muuton suunnitteluun kotimaahan tai ulkomaille.

Kaikki palvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yrityksen muutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot
 • Muuttoauton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Varastotila

Muutto uuteen kotiin Suomessa

Muuttaminen uuteen kotiin on monesti tosi iso päätös, ja se vaatii suunnitelmallisuutta ja paljon aikaa. paljon asioita joita täytyy muistaa sekä pieniä päätöksiä; muuttoilmoitus Postille, sähkösopimuksen kilpailuttaminen, muuttoyrityksen varaaminen sekä muuttolaatikot ovat vain pieni osa asioista mitä pitää muistaa muuttoon liittyen.

Näin helpolta muutto näyttää

Oletko etsimässä hyvää, ammattitaitoista ja edullista muuttoyritystä, niin olet saapunut oikeaan paikkaan. Kaikki lähialueen palvelut löydät tältä sivulta. Haluatko tehdä muuttamisesta helppoa, niin kilpailuta muuttofirmat nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat sähköpostiisi jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen sinä voit vain verrata tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin palvelu apuun.

Yritysmuutto Forssa

Yritysmuutot on järkevää antaa alan ammattilaisen hoidettavaksi. Yritysmuutto on hoidettava nopeasti uusiin toimitiloihin, sillä liiketoiminnan katkeaminen tuo aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuttoon tarvittava aika ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Jos pakkaat kaiken itse, niin se toki laskee muuton hintaa.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on todella yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan laskea yksi muovilaatikko per neliö. Esimerkkinä 70 neliöisen asunnon muuttoon on järkevää varata 70 muuttolaatikkoa. Laatikot on järkevintä kasata aina neljän laatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä vaiheessa, kun laatikoita roudataan muuttoautoon.

Muuttajan vinkit

 1. Muuton aikana on paras aika toteuttaa tavaroiden hävitysoperaatio ja hävittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän muuttolaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 kpl / neliö).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin joka kerran mitä niissä on sisällä ja mihin huoneisiin ne tulevat, niin ne ovat helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. lastaa muuttolaatikot aina neljän laatikon kasoihin ja pakkaa ne hiukan vajaiksi, silloin muuttolaatikoita on helppo kantaa ja pinota uudelleen.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!