Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto kauemmaksikin, niin sivujemme muuttofirmat auttavat urakkasi kanssa. Saat kauttamme muuttofirman ja vinkkejä Suomen tai muuttoon ulkomaille.

Yleisimmät palvelut

 • Kodin muutto
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Pienvarastot

Muuttaminen uuteen asuntoon Suomessa

Muutossa on aina paljon tehtävää. Uuteen asuntoon muutettaessa pitää huomioida lista lähes pakollisia tehtäviä: muuttoilmoitus, sähkösopimuksen tekeminen, hyvän muuttoavun valinta sekä muuttolaatikoiden hankkiminen. Edellä mainittujen asioiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki nykyisen kodin tavarat ja kuljettaa ne seuraavaan asuntoon.

Autamme muutossasi

Haluatko löytää luotettavan muuttoyrityksen vaivattomasti? Nettisivuiltamme löydät lähialueen muuttopalvelut samalla sivulla ja voit lähettää heille tarjouspyynnön nopeasti yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat sähköpostiisi jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen voit vain verrata tarjouksia ja valita tarpeeseesi soveltuvin yritys avuksi.

Yritysmuutto Haapajärvi

Yrityksen muuttaminen on fiksua jättää ammattilaisten tehtäväksi. Yritysmuutto on tehtävä lyhyessä ajassa uusiin toimitiloihin, koska liiketoiminnan katkeaminen lisää aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoon liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton välimatka, muuttoaika ja kantajien määrä. Pakkaamalla kaiken itse, niin se varmasti laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on erittäin yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan pitää 1 muovilaatikko / asunnon neliö. Esimerkiksi 70 m2 kodin muuttoon on hyvä varata ainakin 70 kpl muuttolaatikoita. Muuttolaatikot kannattaa pinota aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä vaiheessa, kun niitä kannetaan kuorma-autoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton yhteydessä on hyvä toteuttaa suursiivous ja viedä kaikki ylimääräiset tavarat pois.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän muovilaatikoita, kun tarvitset (vähitään yksi laatikko / neliö).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja mihin huoneisiin ne kuuluvat, niin laatikot ovat todella helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. lastaa laatikot aina neljän laatikon kasoihin ja pakkaa ne hiukan vajaiksi, silloin niitä on helppo kuljettaa ja pinota uudelleen.

Siirry jättämään tarjouspyyntö