Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto rajojen taakse, niin sivujemme muuttofirmat auttavat sinua muuton suunnittelussa. Sivuiltamme löydät runsaasti vinkkejä muuton suunnitteluun Suomeen tai kauemmaksikin.

Tavallisimmat palvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yritysmuutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastointipalvelut

Muuttaminen uuteen kotiin kotimaassa

Muuttoon liittyy aina paljon muistettavaa. Uuteen asuntoon muutettaessa on hyvä huomioida pitkä lista lähes pakollisia tehtäviä: muuttoilmoitus, sähkösopimuksen tekeminen, hyvän muuttofirman valinta sekä muuttolaatikoiden hankkiminen. Tämän lisäksi täytyy vielä pakata kaikki nykyisen kodin tavarat ja muuttaa ne seuraavaan kotiin.

Apua muuttoon

Haluatko löytää luotettavan muuttofirman nopeasti? Nettisivuiltamme löydät kuntasi muuttopalvelut samalla sivulla sekä voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön nopeasti yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten voit vain vertailla tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin palvelu avuksi.

Yritysmuutto Haapavesi

Yritysmuutot on järkevää antaa muuttamisen ammattilaisen tehtäväksi. Yritysmuutto on tehtävä nopeasti uusiin toimitiloihin, sillä yritystoiminnan keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuton välimatka, muuttoaika ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Jos pakkaat kaikki tavarasi itse, niin se varmasti laskee muuton kustannuksia.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on olemassa todella yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan pitää yksi muuttolaatikko per neliö. Esimerkkinä 70 neliöisen asunnon muuttoon kannattaa varata ainakin 70 muuttolaatikkoa. Muuttolaatikot kannattaa kasata aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tästä on apua siinä kohtaa, kun laatikoita lastataan muuttoautoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton aikana on paras aika tehdä inventaario ja heittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän muuttolaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 kpl / m2).
 4. Merkkaa muuttolaatikoihin joka kerran mitä niissä on sisällä ja mihin huoneisiin ne tulevat, niin niitä on helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. lastaa laatikot aina 4 ltk:n kasoihin ja pakkaa ne hiukan vajaiksi, niin niitä on erittäin helppo kuljettaa ja pinota uudelleen.

Katso miten kilpailutat muuttofirmat