Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yritysmuutto tai muutto rajojen taakse, niin nämä muuttoyritykset ovat auttamassa sinua ison urakan kanssa. Näiltä sivuilta löydät paljon vinkkejä muuton suunnitteluun kotimaahan tai ulkomaille.

Kaikki muuttopalvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Loppusiivous
 • Varastotila

Muutto uuteen asuntoon Suomessa

Muuttaminen uuteen kotiin on monesti suuri päätös, ja sen tekeminen vaatii paljon aikaa sekä suunnittelua. monia asioita joita täytyy muistaa sekä pienempiä päätöksiä; muuttoilmoituksen toimittaminen Postille, sähkösopimuksen kilpailuttaminen, muuttopalvelun varaaminen sekä laatikoiden hankkiminen pakkausta varten ovat vain pieni osa asioista jotka täytyy muistaa muuton yhteydessä.

Muuttofirmat läheltä

Oletko etsimässä sinulle sopivaa, tehokasta sekä edullista muuttopalvelua, niin olet saapunut oikeaan paikkaan. Kaikki alueesi palvelut löydät tältä sivulta. Jos haluat tehdä muuttamisesta todella helppoa, niin kilpailuta tekijät helposti yhdellä tarjouspyynnöllä.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen sinä voit vain verrata tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin palvelu avuksi.

Yritysmuutto Hämeenlinna

Yrityksen muuttaminen on fiksua jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Muutto on hoidettava lyhyessä ajassa uuteen toimitilaan, koska yritystoiminnan hetkellinen keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Palvelun hintaan vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuton kesto ajassa ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Jos ajattelit pakata kaiken itse, niin tämä toki laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on erittäin helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan laskea yksi muovilaatikko per asuinneliö. Esimerkiksi 70 m2 asunnon muuttoon on järkevää varata 70 muuttolaatikkoa. Laatikot on järkevintä kasata aina neljän laatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä kohtaa, kun laatikoita roudataan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton aikana on paras aika toteuttaa suursiivous ja viedä kaikki ylimääräiset tavarat pois.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän muuttolaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 kpl / neliömetri).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin aina mitä ne sisältävät ja mihin huoneisiin ne kuuluvat, niin niitä on todella helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. lastaa muuttolaatikot aina 4 ltk:n pinoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, silloin niitä on erittäin helppo kuljettaa ja pinota uusiksi.

Katso miten kilpailutat muuttofirmat