Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yrityksen muutto tai vaikka muutto ulkomaille, niin täällä olevat muuttofirmat auttavat urakkasi kanssa. Täältä löydät muuttoavun ja vinkkejä Suomen tai muuttoon ulkomaille.

Yleisimmät palvelut

 • Kodin muutto
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastohotelli

Muuttaminen uuteen kotiin Suomessa

Muuttaminen uuteen kotiin on monesti iso päätös, ja sen tekeminen vaatii aikaa sekä suunnittelua. Muuttoon myös liittyy paljon juttuja joita täytyy muistaa ja pienempiä päätöksiä; muuttoilmoituksen toimittaminen Postille, sähkösopimuksen kilpailuttaminen, muuttofirman varaaminen sekä muuttolaatikot ovat ainoastaan osa asioista jotka täytyy muistaa muuttoon liittyen.

Muuttoauto apuna

Haluatko löytää luotettavan muuttofirman vaivattomasti? Nettisivuiltamme löydät alueesi muuttopalvelut samalla sivulla ja voit lähettää heille tarjouspyynnön helposti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat sähköpostiisi jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sen jälkeen sinä voit vain vertailla tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin firma apuun.

Yritysmuutto Hamina

Yrityksen muuttaminen on fiksua antaa ammattilaisten hoidettavaksi. Muutto on hoidettava lyhyessä ajassa uuteen toimistoon, koska yritystoiminnan katkeaminen kasvattaa aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat helposti myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Palvelun hintaan vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuton välimatka, muuttoaika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos ajattelit pakata kaikki tavarasi itse, niin tämä toki laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on todella yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muovilaatikko / asunnon neliö. Esimerkiksi 70 neliöisen asunnon muuttoon on hyvä varata 70 kpl muuttolaatikoita. Laatikot kannattaa pinota aina neljän laatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä kohtaa, kun niitä kannetaan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton yhteydessä on paras aika toteuttaa inventaario ja hävittää kaikki ylimääräiset tavarat pois.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun tarvitset (vähitään yksi laatikko / neliömetri).
 4. Merkitse laatikoihin aina mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne tulevat, niin ne ovat helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. lastaa muuttolaatikot aina 4 ltk:n kasoihin ja pakkaa ne hiukan vajaiksi, silloin muuttolaatikoita on todella helppo kuljettaa ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!