Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yrityksen muutto tai ulkomaan muutto, niin yhteistyöyrityksemme auttavat sinua ison urakan kanssa. Sivuiltamme löydät runsaasti apua muuton suunnitteluun kotimaahan tai ulkomaille.

Tavallisimmat muuttopalvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yrityksen muutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastohotelli

Muutto uuteen kotiin Suomessa

Muutto uuteen asuntoon on usein iso päätös, ja sen tekeminen vaatii suunnitelmallisuutta ja paljon aikaa. Muuttoon myös liittyy paljon asioita joita täytyy muistaa ja pieniä päätöksiä; muuttoilmoitus, sähkösopimuksen kilpailuttaminen, muuttofirman varaaminen sekä laatikoiden hankkiminen pakkausta varten ovat vain pieni osa asioista mitä pitää muistaa muuton yhteydessä.

Voiko muutta mennä näin helposti

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttoyrityksen nopeasti? Sivuiltamme löydät kuntasi muuttopalvelut listana sekä voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön vaivattomasti yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sitten voit vain katsella tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin yritys apuun.

Yritysmuutto Hanko

Yritysmuutot on fiksua jättää ammattilaisten tehtäväksi. Yritysmuutto on hoidettava nopeasti uusiin toimitiloihin, sillä yritystoiminnan katkeaminen tuo aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat helposti myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttopalvelun hintaan vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuton kesto ajassa ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos pakkaat kaiken itse, niin tämä luonnollisesti laskee muuton kustannuksia.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on olemassa erittäin yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan pitää yksi muuttolaatikko / m2. Esimerkiksi 70 m2 asunnon muuttoon on hyvä varata noin 70 muuttolaatikkoa. Laatikot on järkevintä kasata aina neljän laatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä vaiheessa, kun laatikoita lastataan muuttoautoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton aikana on paras aika toteuttaa suursiivous ja heittää kaikki tarpeettomat tavarat pois.
 2. Älä käytä teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa aina hieman enemmän muovilaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 ltk / neliö).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin joka kerran mitä niissä on sisällä ja mihin huoneisiin ne kuuluvat, niin niitä on helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina 4 ltk:n kasoihin ja pakkaa ne hiukan vajaiksi, niin niitä on todella helppo kantaa ja pinota uusiksi.

Siirry jättämään tarjouspyyntö