Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yrityksen muutto tai ulkomaan muutto, niin muuttopalvelua tarjoavat yritykset ovat auttamassa tekemään muuttopäivästä helpomman. Sivuiltamme löydät runsaasti vinkkejä muuton suunnitteluun kotimaahan tai kauemmaksikin.

Yleisimmät muuttopalvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot
 • Pakettuauton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Varastointipalvelut

Muuttaminen uuteen asuntoon Suomessa

Muuttoon liittyy aina paljon tehtävää. Uuteen kotiin muutettaessa täytyy huomioida pitkä lista välttämättömiä juttuja: muuttoilmoituksen tekeminen, sähköyhtiön valinta ja sopimuksen tekeminen, sopivan muuttoavun valinta sekä pakkauslaatikoiden hankinta. Edellä mainittujen asioiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki nykyisen asunnon tavarat ja muuttaa ne seuraavaan asuntoon.

Muuttopalvelu omasta kaupungista

Haluatko löytää luotettavan muuttofirman nopeasti? Näiltä sivuilta löydät kaupunkisi muuttofirmat listana sekä voit lähettää heille tarjouspyynnön nopeasti yhdellä nettilomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat sähköpostiisi jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen voit vain verrata tarjouksia ja valita itsellesi sopivin firma avuksi.

Yritysmuutto Harjavalta

Yritysmuutot on fiksua jättää alan ammattilaisen tehtäväksi. Yritysmuutto on hoidettava lyhyessä ajassa uusiin toimitiloihin, sillä yritystoiminnan katkeaminen kasvattaa aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoon liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Palvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuton kesto ajassa ja kantajien määrä. Jos ajattelit pakata kaiken itse, niin tämä luonnollisesti laskee muuton kustannuksia.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on todella helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida yksi muuttolaatikko / neliö. Esimerkkinä 70 neliöisen asunnon muuttoon on hyvä varata noin 70 kpl muuttolaatikoita. Laatikot on järkevintä pinota aina neljän laatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä vaiheessa, kun laatikoita roudataan muuttoautoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton aikana on hyvä tehdä tavaroiden hävitysoperaatio ja heittää kaikki ylimääräiset tavarat pois.
 2. Älä käytä teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän muuttolaatikoita, kun tarvitset (vähitään yksi laatikko / m2).
 4. Merkitse laatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja mihin huoneisiin ne tulevat, niin laatikot ovat helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. lastaa muuttolaatikot aina 4 ltk:n kasoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, silloin muuttolaatikoita on todella helppo kuljettaa ja pinota uudelleen.

Katso miten kilpailutat muuttofirmat