Olipa edessä kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto kauemmaksikin, niin nämä muuttoyritykset auttavat sinua muuton suunnittelussa. Saat kauttamme muuton ammattilaiset ja vinkkejä kotimaan tai muuttoon ulkomaille.

Yleisimmät palvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yritysmuutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttotarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Varastotila

Muuttaminen uuteen asuntoon kotimaassa

Muuttoon liittyy aina todella paljon muistettavaa. Uuteen kotiin muutettaessa pitää hoitaa pitkä lista lähes pakollisia juttuja: muuttoilmoitus, sähköyhtiön valinta ja sopimuksen tekeminen, hyvän muuttopalvelun valinta sekä pakkauslaatikoiden hankinta. Näiden lisäksi täytyy vielä pakata kaikki nykyisen asunnon tavarat ja siirtää ne uuteen kotiin.

Apua muuttoon

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttopalvelun nopeasti? Näiltä sivuilta löydät kuntasi muuttopalvelut listana ja voit lähettää heille tarjouspyynnön helposti yhdellä nettilomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sen jälkeen sinä voit vain verrata tarjouksia ja valita itsellesi sopivin firma apuun.

Yritysmuutto Heinola

Yritysmuutot kannattaa antaa muuttamisen ammattilaisen hoidettavaksi. Muutto on tehtävä nopeasti uusiin toimitiloihin, koska yritystoiminnan hetkellinen keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoon liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuttomatka, muuttoon tarvittava aika ja kantajien määrä. Pakkaamalla kaikki tavarasi itse, niin se toki laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on olemassa todella yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida 1 muuttolaatikko / asunnon neliö. Esimerkkinä 70 neliöisen kodin muuttoon on hyvä varata noin 70 pakkauslaatikkoa. Laatikot kannattaa pinota aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä kohtaa, kun niitä lastataan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Muuttajan vinkit

 1. Muuton yhteydessä on paras aika toteuttaa tavaroiden hävitysoperaatio ja heittää kaikki tarpeettomat tavarat pois.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän pakkauslaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 ltk / neliö).
 4. Merkkaa laatikoihin joka kerran mitä niissä on sisällä ja mihin huoneisiin ne kuuluvat, niin ne ovat helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. Kasaa laatikot aina 4 ltk:n kasoihin ja pakkaa ne hiukan vajaiksi, niin niitä on helppo kantaa ja pinota uudelleen.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!