Kilpailuta paras muuttopalvelu Helsingissä

Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yritysmuutto tai muutto kauemmaksikin, niin täällä olevat muuttofirmat ovat auttamassa tekemään muuttopäivästä helpomman. Saat kauttamme muuttofirman ja ohjeita Suomen tai ulkomaan muuttoon.

 • Tavallisimmat palvelut
 • Kodin muutto
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttotarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Varastointipalvelut

Muutto uuteen kotiin kotimaassa

Muuttaminen uuteen kotiin on usein suuri päätös, ja sen tekeminen vaatii paljon suunnittelua. Muuttoon myös liittyy monia asioita joita pitää muistaa sekä pienempiä päätöksiä; muuttoilmoituksen toimittaminen Postille, sähköyhtiön valinta ja sähkösopimuksen tekeminen, muuttofirman valinta sekä laatikoiden hankkiminen pakkausta varten ovat ainoastaan pieni osa asioista mitä pitää muistaa muuttoon liittyen.

Ihanaa muuttaa uuteen kotiin

Haluatko löytää luotettavan muuttofirman nopeasti? Tällä sivulla löydät lähialueen muuttopalvelut listana ja voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön nopeasti yhdellä nettilomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sen jälkeen voit vain verrata tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin firma avuksi.

Miksi muuttaa Helsinkiin?

Jos Helsingissä asuu, voi sanoa asuvansa itse ytimessä. Siellä tapahtuu kaikki merkittävimmät tapahtumat. Helsingissä ei ole koskaan tylsää! Helsinki on Suomen Iso Omena: se on loputtomien mahdollisuuksien kaupunki. Olipa kyse sitten opiskelusta, työelämästä tai mistä vaan, mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Kaikki riippuu omasta itsestä.

Työmahdollisuuksista tuskin kannattaa edes mainita sen kummemmin, sillä työmahdollisuudet ovat Suomen parhaimmat. Onhan Helsinki eli stadi Suomen pääkaupunki. Alalta kuin alalta työllistyminen on helpointa. Heikointa taitaa olla vain biologeilla, koska heistä on ylitarjontaa ympäri maan. Opiskelumahdollisuudet ovat erittäin laajat myös, sillä Helsingissä on kattava valikoima niin toisen asteen opintoja kuin korkeakouluopintoja eri aloilta. Siellä voi opiskella niin lähihoitajaksi kuin oikeustieteen kandidaatiksi niin halutessaan. Kannattaa ottaa opinto-opas käteen. Silloin voi iskeä valinnan vaikeus, koska opiskelumahdollisuuksia on älytön määrä.

Helsinki on avarakatseinen ja siellä voit olla täysin oma itsesi. Katukuvassa voi bongata niin tyylikkäästi, persoonallisesti kuin rennolla tavalla pukeutuneita ihmisiä. Kaupunki on myös kansainvälinen, sillä turisteja riittää. Helsinki-Vantaan lentokenttä on portti ulkomaille, josta pääsee kaikkialle maailmaan, joten kansainvälisyys näkyy selvästi.

Helsingissä on runsaasti nähtävyyksiä. Kaikille tutut Linnanmäki ja Korkeasaaren eläintarha tiedetään, mutta siellä on myös paljon taidemuseoita, joissa voi nauttia taiteellisista ja visuaalisista elämyksistä.

Kaupungilla riittää nähtävää ja siellä on runsaasti tapahtumia ympäri vuoden. Kahviloita ja ravintoloita on pilvin pimein, toinen toistaan viihtyisämpiä ja tasokkaampia. Helsingissä on mahdollista nauttia aidosta vanhan ajan tunnelmasta piipahtamalla vaikkapa Ekbergin kahvilassa.

Paikallisliikenne on omaa luokkaansa. Se nimittäin toimii erittäin hyvin. Voit valita; ratikka, paikallisjuna tai bussi, kaikella pääsee toivottuun paikkaan, vuorokauden ajasta riippumatta. Helsinki elää yötä päivää, se ei nuku koskaan.

Yritysmuutto Helsinki

Yritysmuutot on fiksua antaa ammattilaisten hoidettavaksi. Muutto on hoidettava nopeasti uusiin toimitiloihin, sillä yritystoiminnan hetkellinen keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat helposti myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton välimatka, muuton kesto ajassa ja tarvittavien henkilöiden määrä. Pakkaamalla kaikki tavarasi itse, niin se toki laskee muuton hintaa.

Muuttoauton säilytystila

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on olemassa todella yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan laskea yksi muuttolaatikko per asuinneliö. Esimerkkinä 70 neliöisen kodin muuttoon on hyvä varata ainakin 70 kpl muuttolaatikoita. Laatikot on järkevintä kasata aina neljän laatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä kohtaa, kun laatikoita kannetaan kuorma-autoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton aikana on paras aika toteuttaa tavaroiden hävitysoperaatio ja heittää kaikki ylimääräiset tavarat pois.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa
 3. Varaa aina hieman enemmän muovilaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 kpl / neliö).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne tulevat, niin ne ovat todella helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. Kasaa muuttolaatikot aina 4:n laatikon kasoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, silloin muuttolaatikoita on erittäin helppo kuljettaa ja pinota uudelleen.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!