Jos kyseessä on kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto rajojen taakse, niin sivujemme muuttofirmat ovat auttamassa tekemään muuttopäivästä helpomman. Saat kauttamme muuttofirman ja vinkkejä Suomen tai muuttoon ulkomaille.

Yleisimmät muuttopalvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Varastohotelli

Muuttaminen uuteen asuntoon kotimaassa

Muuttoon liittyy aina todella paljon muistettavaa. Uuteen kotiin muutettaessa on hyvä huomioida lista lähes pakollisia juttuja: muuttoilmoitus, sähkösopimuksen tekeminen, sopivan muuttoyrityksen valinta sekä muuttolaatikoiden hankinta. Edellä mainittujen asioiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen asunnon tavarat ja kuljettaa ne uuteen asuntoon.

Näin helpolta muutto näyttää

Jos etsit hyvää, ammattitaitoista tai edullista muuttopalvelua, niin olet oikeassa paikassa. Kaikki lähialueen palvelut löydät näiltä nettisivuilta. Haluatko tehdä asiat mahdollisimman helposti, niin kilpailuta tekijät kätevästi yhdellä tarjouspyynnöllä.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat Sähköpostilla jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen sinä voit vain katsella tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin firma apuun.

Yritysmuutto Huittinen

Yrityksen muuttaminen on järkevää jättää alan ammattilaisen hoidettavaksi. Muutto on tehtävä nopeasti uuteen toimistoon, sillä yritystoiminnan keskeytyminen kasvattaa aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton välimatka, muuton kesto ajassa ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos ajattelit pakata kaikki tavarasi itse, niin se toki laskee muuton kustannuksia.

Miten monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on erittäin yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muuttolaatikko / m2. Esimerkkinä 70 neliöisen asunnon muuttoon on hyvä varata noin 70 muuttolaatikkoa. Muuttolaatikot kannattaa pinota aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä kohtaa, kun niitä lastataan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Muuttajan vinkit

 1. Muuton yhteydessä on paras aika toteuttaa suursiivous ja heittää kaikki ylimääräiset tavarat pois.
 2. Älä käytä teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän muovilaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (vähitään yksi laatikko / m2).
 4. Merkitse laatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne kuuluvat, niin niitä on helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. Pinoa laatikot aina 4:n laatikon pinoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, niin laatikoita on helppo kantaa ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!