Olipa edessä kotimuutto, yritysmuutto tai muutto kauemmaksikin, niin nämä muuttoyritykset auttavat sinua muuton suunnittelussa. Saat kauttamme muuttoavun ja vinkkejä Suomen tai muuttoon ulkomaille.

Tavallisimmat muuttopalvelut

 • Kodin muutto
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja muut tarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Pienvarastot

Muuttaminen uuteen asuntoon Suomessa

Muutto uuteen asuntoon on monesti suuri päätös, ja sen tekeminen vaatii suunnitelmallisuutta ja paljon aikaa. Muuttoon myös liittyy useita juttuja joita pitää muistaa sekä pieniä päätöksiä; muuttoilmoitus Postille, sähkösopimus, muuttoyrityksen buukkaaminen sekä laatikoiden hankkiminen pakkausta varten ovat ainoastaan osa asioista mitkä täytyvät muistaa muuttoon liittyen.

Voiko muutta mennä näin helposti

Jos etsit sinulle sopivaa, luotettavaa tai halpaa muuttofirmaa, niin olet oikeassa paikassa. Kaikki alueesi yritykset löydät näiltä nettisivuilta. Haluatko tehdä asiat mahdollisimman helposti, niin kilpailuta tekijät kätevästi yhdellä tarjouspyynnöllä.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten sinä voit vain katsella tarjouksia ja valita tarpeeseesi soveltuvin firma apuun.

Yritysmuutto Hyvinkää

Yritysmuutot on järkevää antaa alan ammattilaisen hoidettavaksi. Yritysmuutto on hoidettava lyhyessä ajassa uusiin toimitiloihin, sillä yritystoiminnan hetkellinen keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Muuttopalvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton etäisyys, muuttoaika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Pakkaamalla kaiken itse, niin se toki laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on olemassa erittäin helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muuttolaatikko / neliö. Esimerkiksi 70 neliöisen kodin muuttoon on järkevää varata noin 70 muuttolaatikkoa. Laatikot kannattaa kasata aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tästä on apua siinä vaiheessa, kun niitä lastataan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton yhteydessä on paras aika tehdä inventaario ja viedä kaikki ylimääräiset tavarat pois.
 2. Älä käytä teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän muovilaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 ltk / m2).
 4. Merkkaa laatikoihin aina mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kannetaan, niin ne ovat todella helppo kantaa uuteen kotiin.
 5. lastaa laatikot aina 4 ltk:n kasoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, silloin niitä on helppo kuljettaa ja pinota uudelleen.

Jätä tarjouspyyntö helposti nyt!