Jos kyseessä on kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaan muutto, niin täällä olevat muuttofirmat ovat auttamassa urakkasi kanssa. Sivuiltamme löydät paljon apua muuton suunnitteluun Suomeen tai kauemmaksikin.

Kaikki palvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yritysmuutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Varastointipalvelut

Muutto uuteen kotiin Suomessa

Muuttoon liittyy aina paljon tehtävää. Uuteen kotiin muutettaessa pitää hoitaa lista lähes pakollisia asioita: muuttoilmoituksen tekeminen, sähköyhtiön valinta ja sopimuksen tekeminen, sopivan muuttofirman valinta sekä pakkauslaatikoiden hankinta. Edellä mainittujen asioiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen kodin tavarat ja siirtää ne seuraavaan asuntoon.

Muutto uuteen kotiin

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttopalvelun helposti? Nettisivuiltamme löydät lähialueen muuttoyritykset samalla sivulla sekä voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön helposti yhdellä nettilomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat sähköpostiisi jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen sinä voit vain katsella tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin palvelu avuksi.

Yritysmuutto Iisalmi

Yritysmuutot on fiksua antaa alan ammattilaisen tehtäväksi. Muutto on hoidettava lyhyessä ajassa uusiin toimitiloihin, sillä liiketoiminnan hetkellinen keskeytyminen kasvattaa aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat helposti myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Palvelun hintaan vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuttoaika ja kantajien määrä. Jos ajattelit pakata kaikki tavarasi itse, niin se varmasti laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on olemassa todella helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida 1 muuttolaatikko per asuinneliö. Esimerkiksi 70 neliöisen asunnon muuttoon on hyvä varata ainakin 70 kpl muovilaatikoita. Muuttolaatikot on järkevintä pinota aina neljän laatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä kohtaa, kun laatikoita lastataan muuttoautoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton yhteydessä on hyvä toteuttaa tavaroiden hävitysoperaatio ja hävittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (vähitään 1 ltk / neliömetri).
 4. Merkkaa laatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne tulevat, niin niitä on helppo kantaa uuteen kotiin.
 5. Pinoa laatikot aina 4 ltk:n kasoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, niin laatikoita on helppo siirtää ja pinota uusiksi.

Siirry jättämään tarjouspyyntö