Olipa edessä kotimuutto, yritysmuutto tai muutto rajojen taakse, niin yhteistyöyrityksemme auttavat tekemään muuttopäivästä helpomman. Täältä löydät muuttoavun ja ohjeita Suomen tai ulkomaan muuttoon.

Tavallisimmat muuttopalvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttotarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Loppusiivous
 • Varastohotelli

Muutto uuteen asuntoon kotimaassa

Muuton yhteydessä on aina todella paljon tehtävää. Uuteen asuntoon muutettaessa pitää huomioida lista välttämättömiä asioita: muuttoilmoitus, sähköyhtiön valinta ja sopimuksen tekeminen, hyvän muuttoyrityksen valinta sekä pakkauslaatikoiden hankinta. Tämän lisäksi pitää vielä pakata kaikki nykyisen asunnon tavarat ja siirtää ne uuteen asuntoon.

Kuvassa perhe muuttamassa

Haluatko löytää luotettavan muuttofirman nopeasti? Sivuiltamme löydät kuntasi muuttopalvelut listana ja voit lähettää heille tarjouspyynnön kätevästi yhdellä nettilomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat jopa samana päivänä tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten voit vain katsella tarjouksia ja valita tarpeeseesi soveltuvin firma apuun.

Yritysmuutto Ikaalinen

Yritysmuutot kannattaa jättää ammattilaisten tehtäväksi. Yritysmuutto on hoidettava nopeasti uusiin toimitiloihin, sillä liiketoiminnan hetkellinen keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton etäisyys, muuttoon tarvittava aika ja kantajien määrä. Jos pakkaat kaikki tavarasi itse, niin se luonnollisesti laskee muuton kustannuksia.

Miten monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on yllättävän yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida 1 muovilaatikko / neliö. Esimerkiksi 70 neliöisen kodin muuttoon on järkevää varata ainakin 70 pakkauslaatikkoa. Laatikot on järkevintä kasata aina neljän laatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä kohtaa, kun niitä kannetaan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton yhteydessä on hyvä toteuttaa inventaario ja heittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän muuttolaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 ltk / m2).
 4. Merkitse laatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne tulevat, niin laatikot ovat helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. lastaa muuttolaatikot aina 4 ltk:n kasoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, niin laatikoita on todella helppo siirtää ja pinota uusiksi.

Jätä tarjouspyyntö helposti nyt!