Jos kyseessä on kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaan muutto, niin yhteistyöyrityksemme ovat auttamassa tekemään muuttopäivästä helpomman. Saat kauttamme muuton ammattilaiset ja vinkkejä kotimaan tai muuttoon ulkomaille.

Tavallisimmat muuttopalvelut

 • Kodin muutto
 • Yritysmuutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttotarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Varastointipalvelut

Muutto uuteen asuntoon kotimaassa

Muutto uuteen kotiin on monesti suuri päätös, ja sen tekeminen vaatii aikaa sekä suunnittelua. Muuttamiseen liittyy myös paljon asioita joita pitää muistaa ja pieniä päätöksiä; muuttoilmoituksen tekeminen, sähkösopimuksen kilpailutus ja sopiminen ennen muuttoa, muuttoyrityksen varaaminen sekä laatikoiden hankkiminen pakkausta varten ovat vain osa asioista mitä pitää muistaa muutossa.

Kuvassa perhe muuttamassa

Etsitkö sinulle sopivaa, ammattitaitoista sekä edullista muuttofirmaa, niin olet oikeassa paikassa. Kaikki kyseisen kaupungin yritykset löydät tältä sivulta. Jos haluat tehdä asiat mahdollisimman helposti, niin kilpailuta tekijät helposti yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat Sähköpostilla jopa samana päivänä tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten sinä voit vain vertailla tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin palvelu apuun.

Yritysmuutto Imatra

Yritysmuutot on järkevää jättää muuttamisen ammattilaisen tehtäväksi. Muutto on tehtävä nopeasti uuteen toimistoon, koska liiketoiminnan keskeytyminen kasvattaa aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat helposti myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuttoaika ja kantajien määrä. Jos ajattelit pakata kaiken itse, niin tämä toki laskee muuton kustannuksia.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on olemassa todella helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida 1 muovilaatikko / m2. Esimerkiksi 70 neliöisen asunnon muuttoon on hyvä varata 70 muuttolaatikkoa. Muuttolaatikot on järkevintä pinota aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä kohtaa, kun niitä roudataan muuttoautoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton aikana on paras aika toteuttaa inventaario ja hävittää kaikki ylimääräiset tavarat pois.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän pakkauslaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 ltk / neliö).
 4. Merkkaa laatikoihin aina mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kuuluvat, niin niitä on todella helppo kantaa uuteen kotiin.
 5. Kasaa laatikot aina 4:n laatikon pinoihin ja jätä ne hiukan vajaiksi, silloin muuttolaatikoita on todella helppo kantaa ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan!