Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaan muutto, niin täällä olevat muuttofirmat ovat auttamassa tekemään muuttopäivästä helpomman. Sivuiltamme löydät runsaasti vinkkejä muuton suunnitteluun Suomeen tai kauemmaksikin.

Suosituimmat palvelut

 • Kodin muutto
 • Yrityksen muutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja muut tarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastohotelli

Muuttaminen uuteen asuntoon kotimaassa

Muuton yhteydessä on aina paljon muistettavaa. Uuteen kotiin muutettaessa on hyvä hoitaa pitkä lista välttämättömiä tehtäviä: muuttoilmoituksen tekeminen, sähkösopimuksen kilpailutus, hyvän muuttopalvelun valinta sekä muuttolaatikoiden hankkiminen. Tämän lisäksi täytyy vielä pakata kaikki nykyisen kodin tavarat ja siirtää ne uuteen asuntoon.

Kuvassa perhe muuttamassa

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttoyrityksen vaivattomasti? Näiltä sivuilta löydät alueesi muuttopalvelut samalla sivulla ja voit lähettää heille tarjouspyynnön nopeasti yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat Sähköpostilla jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sitten voit vain katsella tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin yritys avuksi.

Yritysmuutto Jämsä

Yrityksen muuttaminen on fiksua antaa muuttamisen ammattilaisen tehtäväksi. Yritysmuutto on hoidettava lyhyessä ajassa uuteen toimitilaan, sillä liiketoiminnan katkeaminen tuo aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttopalvelun hintaan?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuttoaika ja kantajien määrä. Jos pakkaat kaiken itse, niin tämä luonnollisesti laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on todella yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida yksi muuttolaatikko / asunnon neliö. Esimerkiksi 70 neliöisen kodin muuttoon kannattaa varata ainakin 70 pakkauslaatikkoa. Muuttolaatikot kannattaa kasata aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tästä on apua siinä kohtaa, kun laatikoita lastataan muuttoautoon.

Muuttajan vinkit

 1. Muuton aikana on paras aika tehdä suursiivous ja hävittää kaikki ylimääräiset tavarat pois.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän muovilaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (vähitään 1 ltk / neliömetri).
 4. Merkitse laatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja mihin huoneisiin ne kannetaan, niin niitä on helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. lastaa muuttolaatikot aina 4 ltk:n kasoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, silloin niitä on erittäin helppo kantaa ja pinota uusiksi.

Siirry jättämään tarjouspyyntö