Olipa edessä kotimuutto, yrityksen muutto tai vaikka muutto ulkomaille, niin täällä olevat muuttofirmat auttavat sinua ison urakan kanssa. Näiltä sivuilta löydät runsaasti apua muuton suunnitteluun kotimaahan tai kauemmaksikin.

Kaikki palvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttotarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastotila

Muutto uuteen kotiin kotimaassa

Muuttaminen uuteen asuntoon on usein tosi iso päätös, ja se vaatii paljon aikaa. Muuttoon myös liittyy monia juttuja joita pitää muistaa sekä pienempiä päätöksiä; muuttoilmoitus, sähkösopimuksen kilpailuttaminen, muuttofirman valinta sekä laatikoiden hankkiminen pakkausta varten ovat ainoastaan pieni osa asioista jotka täytyy muistaa muuton yhteydessä.

Voiko muutta mennä näin helposti

Jos etsit sinulle sopivaa, luotettavaa tai halpaa muuttofirmaa, niin olet saapunut oikeaan paikkaan. Useimmat kyseisen kaupungin firmat löydät tältä nettisivuilta. Jos haluat tehdä muuttamisesta helppoa, niin kilpailuta tekijät helposti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat sähköpostiisi jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten voit vain katsella tarjouksia ja valita itsellesi sopivin palvelu apuun.

Yritysmuutto Järvenpää

Yrityksen muuttaminen on fiksua jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Yritysmuutto on hoidettava nopeasti uuteen toimistoon, koska yritystoiminnan hetkellinen keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttopalvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuttoon tarvittava aika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Pakkaamalla kaikki tavarasi itse, niin se luonnollisesti laskee muuton hintaa.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on olemassa erittäin helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan pitää 1 muovilaatikko / m2. Esimerkkinä 70 m2 asunnon muuttoon on hyvä varata 70 kpl muovilaatikoita. Laatikot kannattaa pinota aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä kohtaa, kun laatikoita kannetaan kuorma-autoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton yhteydessä on paras aika toteuttaa tavaroiden hävitysoperaatio ja heittää kaikki ylimääräiset tavarat pois.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän muuttolaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (vähitään 1 kpl / neliömetri).
 4. Merkitse laatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja mihin huoneisiin ne kuuluvat, niin laatikot ovat todella helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina 4:n laatikon kasoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, silloin muuttolaatikoita on erittäin helppo siirtää ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan!