Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yritysmuutto tai vaikka muutto ulkomaille, niin nämä muuttoyritykset ovat auttamassa sinua ison urakan kanssa. Täältä löydät muuttofirman ja ohjeita kotimaan tai muuttoon ulkomaille.

Suosituimmat palvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yrityksen muutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastohotelli

Muuttaminen uuteen kotiin Suomessa

Muuton yhteydessä on aina paljon muistettavaa. Uuteen asuntoon muutettaessa täytyy hoitaa lista lähes pakollisia asioita: muuttoilmoitus, sähkösopimuksen kilpailutus, sopivan muuttopalvelun valinta sekä muuttolaatikoiden hankkiminen. Edellä mainittujen asioiden lisäksi täytyy vielä pakata kaikki nykyisen kodin tavarat ja siirtää ne seuraavaan asuntoon.

Muuttofirmat läheltä

Jos etsit hyvää, luotettavaa ja edullista muuttofirmaa, niin olet tullut oikeillle sivuille. Kaikki lähialueen firmat löydät näiltä nettisivuilta. Jos haluat tehdä muuttamisesta helppoa, niin kilpailuta muuttofirmat kätevästi yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat sähköpostiisi jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen voit vain vertailla tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin firma avuksi.

Yritysmuutto Joensuu

Yrityksen muuttaminen on järkevää jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Muutto on tehtävä lyhyessä ajassa uusiin toimitiloihin, koska liiketoiminnan keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoon liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuttoon tarvittava aika ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Pakkaamalla kaikki tavarasi itse, niin se luonnollisesti laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on olemassa erittäin helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan pitää yksi muovilaatikko per neliö. Esimerkkinä 70 m2 asunnon muuttoon on hyvä varata 70 muuttolaatikkoa. Muuttolaatikot kannattaa pinota aina neljän laatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä vaiheessa, kun niitä lastataan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton yhteydessä on hyvä toteuttaa tavaroiden hävitysoperaatio ja heittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 ltk / m2).
 4. Merkkaa muuttolaatikoihin aina mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kannetaan, niin laatikot ovat helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. Kasaa laatikot aina neljän laatikon kasoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, silloin laatikoita on todella helppo siirtää ja pinota uudelleen.

Katso miten kilpailutat muuttofirmat