Kilpailuta paras muuttopalvelu Joensuussa

Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yritysmuutto tai vaikka muutto ulkomaille, niin nämä muuttoyritykset ovat auttamassa sinua ison urakan kanssa. Täältä löydät muuttofirman ja ohjeita kotimaan tai muuttoon ulkomaille.

Suosituimmat palvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yrityksen muutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastohotelli

Miksi muuttaa Joensuuhun?

Pohjois-Karjalan sydämessä sijaitseva, 75 000 asukkaan Joensuu on tunnettu iloisista ja avuliaista karjalalaisista ihmisistään ja jylhästä luonnostaan. Joensuu on suosittu opiskelijakaupunki ja kaupungissa toimii osana Itä-Suomen yliopistoa filosofinen tiedekunta, luonnontieteellinen ja metsätieteiden tiedekunta sekä yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunta. Lisäksi Itä-Suomen yliopiston opettajakoulutus on siirtymässä Joensuuhun ja ammattikorkeakoulun puolelta kaupungissa toimivat Karelia-ammattikorkeakoulu ja Humanistinen ammattikorkeakoulu. Joensuu on opiskelijaystävällinen kaupunki ja opiskelijahintoja tarjoavat niin eri ravintolat kuin opiskelija-asuntoja tarjoava Opiskelija-asunnot Oy Joensuun Elli.

Kaupungin keskustassa sijaitsevat ostoskeskukset Iso-myy, Centrum ja Metropolia. Joensuun tori keskustassa on tällä hetkellä remontissa, mutta tulee valmistuttuaan tarjoamaan puitteet kaupunkilaisten virkistymiselle. Keskustan ravintolatarjonta on hyvä ja syötävää löytyy niin nepalilaisen kuin vietnamilaisen katukeittiön kuin gourmet pitserian ja Suomalaisen kotiruoankin saralta. Taitokorttelista löydät suomalaisia käsityötuotteita ja maistuvia kahviloita.

Joensuu on kuuluisa jokakesäisestä Ilosaarirock-festivaalista, joka kerää kävijöitä ympäri Suomen ja jopa ulkomaita myöten. Ilosaaressa esiintyvät artistit edustavat eturivin muusikoita maailmalta ja Suomesta, ja tämä heinäkuinen festivaali herättää koko Joensuun kaupungin kukkaansa. Ilosaarirockia ei nimestään huolimatta järjestetä enää Ilosaaressa Joensuun keskustan tuntumassa kuten tapahtuman alkuvuosina, vaan suuren kävijämäärän vuoksi festivaali järjestetään nykyään muutaman kilometrin päässä keskustasta. Festivaalikävijät voivat majoittua leirintäalueille tai joensuulaisten koteihin, sillä useat kaupungissa asuvat vuokraavat tapahtuman ajaksi asuntoaan mukavuudenhaluisille festivaalivieraille.

Joensuun lähiympäristö tarjoaa upeat puitteet luontomatkailuun. Esimerkiksi vajaan 100 kilometrin päässä sijaitseva Kolin luonnonpuisto on hotelleineen ja laskettelukeskuksineen oiva talvikohde, mutta mahtavat maisemat ja luontopolkureitit ovat erinomainen retkeilykohde jokaisena vuodenaikana. Ukko-Kolin päältä maisemat vetävät sanattomaksi ja näkeepä idän suunnassa siintävän naapurimaamme Venäjän metsät.

Muuttaminen uuteen kotiin Suomessa

Muuton yhteydessä on aina paljon muistettavaa. Uuteen asuntoon muutettaessa täytyy hoitaa lista lähes pakollisia asioita: muuttoilmoitus, sähkösopimuksen kilpailutus, sopivan muuttopalvelun valinta sekä muuttolaatikoiden hankkiminen. Edellä mainittujen asioiden lisäksi täytyy vielä pakata kaikki nykyisen kodin tavarat ja siirtää ne seuraavaan asuntoon.

Muuttofirmat läheltä

Jos etsit hyvää, luotettavaa ja edullista muuttofirmaa, niin olet tullut oikeillle sivuille. Kaikki lähialueen firmat löydät näiltä nettisivuilta. Jos haluat tehdä muuttamisesta helppoa, niin kilpailuta muuttofirmat kätevästi yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat sähköpostiisi jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen voit vain vertailla tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin firma avuksi.

Yritysmuutto Joensuu

Yrityksen muuttaminen on järkevää jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Muutto on tehtävä lyhyessä ajassa uusiin toimitiloihin, koska liiketoiminnan keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoon liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuttoon tarvittava aika ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Pakkaamalla kaikki tavarasi itse, niin se luonnollisesti laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on olemassa erittäin helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan pitää yksi muovilaatikko per neliö. Esimerkkinä 70 m2 asunnon muuttoon on hyvä varata 70 muuttolaatikkoa. Muuttolaatikot kannattaa pinota aina neljän laatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä vaiheessa, kun niitä lastataan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton yhteydessä on hyvä toteuttaa tavaroiden hävitysoperaatio ja heittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 ltk / m2).
 4. Merkkaa muuttolaatikoihin aina mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kannetaan, niin laatikot ovat helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. Kasaa laatikot aina neljän laatikon kasoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, silloin laatikoita on todella helppo siirtää ja pinota uudelleen.

Katso miten kilpailutat muuttofirmat