Kilpailuta paras muuttopalvelu Jyväskylässä

Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yrityksen muutto tai vaikka muutto ulkomaille, niin täällä olevat muuttofirmat auttavat tekemään muuttopäivästä helpomman. Näiltä sivuilta saat paljon vinkkejä muuton suunnitteluun Suomeen tai ulkomaille.

Tavallisimmat palvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yrityksen muutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Pienvarastot

Miksi muuttaa Jyväskylään?

Keski-Suomessa sijaitseva Jyväskylä on yksi Suomen kehittyvimmistä kasvukeskuksista. Kaupunki on profiloitunut erityisesti opiskelijakaupunkina; Taloustutkimuksen Korkeakoulujen imagotutkimuksen mukaan Jyväskylän yliopisto on Suomen kolmanneksi tunnetuin ja halutuin yliopisto nuorten aikuisten parissa. Opiskelijoita ja koululaisia on kaupungissa 45 000, mikä on noin kolmannes kaupungin koko asukasluvusta. Korkeakouluja Jyväskylässä on kaksi: Jyväskylän yliopisto ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu. Näissä korkeakouluissa on erittäin laaja opetustarjonta, ja esimerkiksi Jyväskylän yliopistossa on koko Suomen ainoa liikuntatieteellinen opintoala.

Jyväskylän kulttuuritarjonta on runsas ja vuoden ympäri järjestetään lukuisia tapahtumia, näyttelyitä, keikkoja, markkinoita ja messuja. Jyväskylän sataman ja kasvavan Lutakon asuinalueen lähettyvillä sijaitsevat Paviljonki, Lutakon aukio ja Lutakon tanssisali ovat suosittuja tapahtumien pitopaikkoja. Näissä maisemissa järjestetään esimerkiksi joka vuosi kymmeniä tuhansia vierailijoita saavia Suomi-POP-festivaalia ja Neste Oil -MM-rallia, mutta myös lukuisia muita pienempiä keikkoja ja messuja.

Jyväskylään on helppo matkustaa lähes joka puolelta Suomea ja kaupunki toimiikin usein ohikulku- ja kulkuvälineenvaihtopaikkana. Vuonna 2002 avattu Jyväskylän matkakeskus on moderni rautatieaseman ja bussiaseman yhdistelmä, mistä niin matkahuollon, Onnibussin kuin VR:n yhteydet lähtevät ympäri Suomen. Kivenheiton päässä Jyväskylästä sijaitsee myös Tikkakosken lentokenttä, mistä lähtee lentoja ympäri Suomen ja lentokenttä tarjoaa myös ajoittain suoria lomalentoja ulkomaille.

Kaupungissa vieraileville ja asukkaille virkistyskäyttöön Jyväskylästä voidaan nimetä useita merkittäviä nähtävyyksiä. Jyväskylän satama on kokenut huiman muodonmuutoksen 2000-luvulla, ja nykyään se on yksi Jyväskylän suosituimmista ajanviettopaikoista. Talvella luistinrata ja hiihtolatu Jyväsjärven jäällä ja kotakahvila rannassa, ja kesällä sataman laiturit, ravintolalaivat, saunalautat ja järviristeilyt tarjoavat erinomaiset puitteet vapaa-ajanviettoon. Jyväskylän keskustassa Harjun näkötorni on ”must-see” -nähtävyys kaikille Jyväskylässä vieraileville, ja Laajavuoressa muutaman kilometrin päässä keskustasta voi harrastaa monipuolisesti eri liikuntalajeja, talvella laskettelua ja hiihtoa ja kesällä mäkiautoilua ja vaikka suunnistusta.

 

Muuttaminen uuteen asuntoon kotimaassa

Muutto uuteen kotiin on monesti iso päätös, ja sen tekeminen vaatii paljon aikaa sekä suunnittelua. Muuttoon myös liittyy monia juttuja joita pitää muistaa ja pieniä päätöksiä; muuttoilmoituksen tekeminen, sähkösopimus, muuttoyrityksen valinta sekä muuttolaatikoiden hankkiminen ovat vain pieni osa asioista mitkä täytyvät muistaa muutossa.

Autamme muutossasi

Haluatko löytää luotettavan muuttoyrityksen helposti? Näiltä sivuilta löydät kuntasi muuttopalvelut samalla sivulla sekä voit lähettää heille tarjouspyynnön vaivattomasti yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat sähköpostiisi jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten sinä voit vain verrata tarjouksia ja valita itsellesi sopivin palvelu avuksi.

Yritysmuutto Jyväskylä

Yrityksen muuttaminen kannattaa antaa alan ammattilaisen hoidettavaksi. Yritysmuutto on hoidettava lyhyessä ajassa uuteen toimitilaan, koska yritystoiminnan hetkellinen keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttopalvelun hintaan?

Muuttopalvelun hintaan vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton etäisyys, muuttoon tarvittava aika ja kantajien määrä. Pakkaamalla kaiken itse, niin tämä toki laskee muuton kustannuksia.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on olemassa todella helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan pitää yksi muovilaatikko / neliö. Esimerkiksi 70 neliöisen kodin muuttoon kannattaa varata ainakin 70 muuttolaatikkoa. Muuttolaatikot on järkevintä pinota aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä vaiheessa, kun laatikoita kannetaan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton yhteydessä on paras aika toteuttaa tavaroiden hävitysoperaatio ja viedä kaikki ylimääräiset tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän muuttolaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (vähitään 1 kpl / neliömetri).
 4. Merkitse laatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja mihin huoneisiin ne tulevat, niin niitä on helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. lastaa muuttolaatikot aina 4 ltk:n kasoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, silloin niitä on erittäin helppo siirtää ja pinota uusiksi.

Siirry jättämään tarjouspyyntö