Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yrityksen muutto tai ulkomaan muutto, niin muuttopalvelua tarjoavat yritykset ovat auttamassa sinua ison urakan kanssa. Täältä löydät muuttofirman ja ohjeita Suomen tai muuttoon ulkomaille.

Tavallisimmat muuttopalvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot
 • Muuttoauton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Pienvarastot

Muutto uuteen kotiin kotimaassa

Muutto uuteen kotiin on monesti iso päätös, ja sen tekeminen vaatii suunnitelmallisuutta ja paljon aikaa. Muuttamiseen liittyy myös paljon asioita joita täytyy muistaa sekä pieniä päätöksiä; muuttoilmoitus, sähköyhtiön valinta ja sähkösopimuksen tekeminen, muuttofirman valinta sekä muuttolaatikoiden hankkiminen ovat ainoastaan osa asioista mitä pitää muistaa muutossa.

Autamme muutossasi

Haluatko löytää luotettavan muuttoyrityksen vaivattomasti? Näiltä sivuilta löydät kaupunkisi muuttofirmat samalla sivulla sekä voit lähettää heille tarjouspyynnön helposti yhdellä nettilomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten sinä voit vain katsella tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin yritys apuun.

Yritysmuutto Kaarina

Yrityksen muuttaminen on järkevää jättää ammattilaisten tehtäväksi. Muutto on hoidettava nopeasti uusiin toimitiloihin, sillä liiketoiminnan keskeytyminen kasvattaa aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton välimatka, muuton kesto ajassa ja tarvittavien henkilöiden määrä. Pakkaamalla kaiken itse, niin tämä varmasti laskee muuton kustannuksia.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on olemassa erittäin yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muuttolaatikko per asuinneliö. Esimerkkinä 70 neliöisen asunnon muuttoon on järkevää varata noin 70 pakkauslaatikkoa. Laatikot on järkevintä kasata aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä kohtaa, kun niitä lastataan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton aikana on hyvä tehdä suursiivous ja hävittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän pakkauslaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 kpl / neliö).
 4. Merkkaa laatikoihin joka kerran mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne kuuluvat, niin ne ovat helppo kantaa uuteen kotiin.
 5. Kasaa laatikot aina neljän laatikon kasoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, niin muuttolaatikoita on todella helppo siirtää ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan!