Kaupungit, joissa toimimme Kainuussa

Olipa edessä kotimuutto, yrityksen muutto tai ulkomaan muutto, niin nämä muuttoyritykset ovat auttamassa sinua muuton suunnittelussa. Näiltä sivuilta saat runsaasti apua muuton suunnitteluun Suomeen tai ulkomaille.

Kaikki muuttopalvelut

 • Kodin muutto
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja muut tarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Pienvarastot

Muuttaminen uuteen asuntoon Suomessa

Muutossa on aina paljon muistettavaa. Uuteen asuntoon muutettaessa on hyvä hoitaa pitkä lista välttämättömiä tehtäviä: muuttoimoitus postille, sähkösopimuksen tekeminen, hyvän muuttofirman valinta sekä muuttolaatikoiden hankkiminen. Tämän lisäksi täytyy vielä pakata kaikki tämänhetkisen asunnon tavarat ja siirtää ne seuraavaan asuntoon.

Kuvassa pariskunnan muutto uuteen kotiin

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttopalvelun nopeasti? Näiltä sivuilta löydät kaupunkisi muuttoyritykset samalla sivulla ja voit lähettää heille tarjouspyynnön nopeasti yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten sinä voit vain verrata tarjouksia ja valita itsellesi sopivin yritys avuksi.

Yritysmuutto Kainuu

Yritysmuutot kannattaa antaa alan ammattilaisen tehtäväksi. Muutto on tehtävä ripeästi uuteen toimitilaan, sillä liiketoiminnan keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuttoaika ja kantajien määrä. Jos pakkaat kaiken itse, niin se luonnollisesti laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on erittäin yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan pitää 1 muuttolaatikko per asuinneliö. Esimerkiksi 70 neliöisen asunnon muuttoon kannattaa varata ainakin 70 kpl muuttolaatikoita. Muuttolaatikot kannattaa pinota aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tästä on apua siinä vaiheessa, kun laatikoita lastataan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton aikana on hyvä toteuttaa tavaroiden hävitysoperaatio ja heittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän muuttolaatikoita, kun tarvitset (minimissään 1 ltk / m2).
 4. Merkkaa laatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja mihin huoneisiin ne kannetaan, niin niitä on helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. Kasaa muuttolaatikot aina 4:n laatikon kasoihin ja jätä ne hiukan vajaiksi, silloin laatikoita on erittäin helppo siirtää ja pinota uusiksi.

Katso miten kilpailutat muuttofirmat