Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto rajojen taakse, niin täällä olevat muuttofirmat auttavat tekemään muuttopäivästä helpomman. Saat kauttamme muuton ammattilaiset ja vinkkejä kotimaan tai ulkomaan muuttoon.

Suosituimmat muuttopalvelut

 • Kodin muutto
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Varastotila

Muuttaminen uuteen kotiin kotimaassa

Muuttaminen uuteen asuntoon on monesti tosi iso päätös, ja se vaatii paljon aikaa. useita juttuja joita pitää muistaa ja pieniä päätöksiä; muuttoilmoitus Postille, sähkösopimuksen kilpailuttaminen, muuttopalvelun varaaminen sekä laatikoiden hankkiminen pakkausta varten ovat vain pieni osa asioista mitä pitää muistaa muutossa.

Kuvassa perhe muuttamassa

Haluatko löytää luotettavan muuttopalvelun nopeasti? Nettisivuiltamme löydät kaupunkisi muuttopalvelut listana ja voit lähettää heille tarjouspyynnön kätevästi yhdellä nettilomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat sähköpostiisi jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen sinä voit vain vertailla tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin firma avuksi.

Yritysmuutto Kajaani

Yrityksen muuttaminen on järkevää antaa ammattilaisten tehtäväksi. Yritysmuutto on tehtävä lyhyessä ajassa uuteen toimistoon, sillä liiketoiminnan katkeaminen kasvattaa aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttopalvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuton välimatka, muuton kesto ajassa ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos pakkaat kaiken itse, niin se luonnollisesti laskee muuton kustannuksia.

Miten monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on todella yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muuttolaatikko per m2. Esimerkiksi 70 m2 asunnon muuttoon on hyvä varata ainakin 70 kpl muuttolaatikoita. Laatikot on järkevintä kasata aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tästä on apua siinä vaiheessa, kun laatikoita kannetaan muuttoautoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton aikana on hyvä tehdä tavaroiden hävitysoperaatio ja heittää kaikki tarpeettomat tavarat pois.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa aina hieman enemmän muovilaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 kpl / m2).
 4. Merkkaa laatikoihin aina mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kuuluvat, niin ne ovat helppo kantaa uuteen kotiin.
 5. lastaa laatikot aina 4:n laatikon kasoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, niin muuttolaatikoita on helppo kantaa ja pinota uudelleen.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!