Jos kyseessä on kotimuutto, yrityksen muutto tai ulkomaan muutto, niin yhteistyöyrityksemme ovat auttamassa urakkasi kanssa. Täältä löydät muuttofirman ja ohjeita kotimaan tai muuttoon ulkomaille.

Kaikki palvelut

 • Kodin muutto
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttotarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastotila

Muuttaminen uuteen kotiin kotimaassa

Muuton yhteydessä on aina paljon muistettavaa. Uuteen kotiin muutettaessa täytyy huomioida pitkä lista lähes pakollisia asioita: muuttoilmoitus, sähkösopimuksen kilpailutus, sopivan muuttopalvelun valinta sekä muuttolaatikoiden hankinta. Tämän lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen kodin tavarat ja siirtää ne uuteen asuntoon.

Näin helpolta muutto näyttää

Haluatko löytää luotettavan muuttopalvelun helposti? Nettisivuiltamme löydät kaupunkisi muuttofirmat samalla sivulla ja voit lähettää heille tarjouspyynnön nopeasti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen sinä voit vain katsella tarjouksia ja valita itsellesi sopivin firma apuun.

Yritysmuutto Kalajoki

Yritysmuutot kannattaa jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Yritysmuutto on hoidettava lyhyessä ajassa uuteen toimistoon, sillä yritystoiminnan katkeaminen tuo aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoon liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton välimatka, muuton kesto ajassa ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Jos pakkaat kaikki tavarasi itse, niin se luonnollisesti laskee muuton hintaa.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on todella yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan pitää 1 muovilaatikko / m2. Esimerkiksi 70 m2 kodin muuttoon on hyvä varata noin 70 pakkauslaatikkoa. Muuttolaatikot on järkevintä pinota aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tästä on apua siinä vaiheessa, kun niitä kannetaan kuorma-autoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton yhteydessä on paras aika tehdä inventaario ja hävittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun tarvitset (minimissään 1 kpl / neliö).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja mihin huoneisiin ne kuuluvat, niin niitä on helppo kantaa uuteen kotiin.
 5. lastaa laatikot aina 4 ltk:n pinoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, niin niitä on todella helppo kantaa ja pinota uudelleen.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!