Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yritysmuutto tai muutto kauemmaksikin, niin täällä olevat muuttofirmat auttavat sinua ison urakan kanssa. Täältä löydät muuttofirman ja vinkkejä kotimaan tai ulkomaan muuttoon.

Tavallisimmat palvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja muut tarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Loppusiivous
 • Varastohotelli

Muutto uuteen asuntoon kotimaassa

Muuton yhteydessä on aina todella paljon muistettavaa. Uuteen asuntoon muutettaessa on hyvä huomioida pitkä lista välttämättömiä tehtäviä: muuttoilmoitus, sähköyhtiön valinta ja sopimuksen tekeminen, sopivan muuttoyrityksen valinta sekä pakkauslaatikoiden hankkiminen. Tämän lisäksi pitää vielä pakata kaikki nykyisen kodin tavarat ja kuljettaa ne uuteen asuntoon.

Muuttopalvelu omasta kaupungista

Jos etsit hyvää, ammattitaitoista tai halpaa muuttofirmaa, niin olet tullut oikeillle sivuille. Kaikki alueesi firmat löydät tältä sivulta. Jos tahdot tehdä asiat mahdollisimman helposti, niin kilpailuta muuttoyritykset nopeasti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat sähköpostiisi jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen voit vain vertailla tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin palvelu avuksi.

Yritysmuutto Kankaanpää

Yritysmuutot on fiksua jättää muuttamisen ammattilaisen hoidettavaksi. Yritysmuutto on tehtävä lyhyessä ajassa uuteen toimitilaan, koska yritystoiminnan keskeytyminen kasvattaa aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat helposti myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttopalvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton välimatka, muuttoon tarvittava aika ja kantajien määrä. Pakkaamalla kaikki tavarasi itse, niin tämä toki laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on olemassa todella helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida yksi muuttolaatikko per asunnon neliö. Esimerkkinä 70 m2 kodin muuttoon on järkevää varata ainakin 70 kpl muuttolaatikoita. Laatikot on järkevintä kasata aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä kohtaa, kun laatikoita kannetaan muuttoautoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton yhteydessä on paras aika toteuttaa inventaario ja heittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän muovilaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 kpl / neliö).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja mihin huoneisiin ne kannetaan, niin niitä on todella helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. Kasaa muuttolaatikot aina 4:n laatikon kasoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, niin laatikoita on erittäin helppo siirtää ja pinota uusiksi.

Katso miten kilpailutat muuttofirmat