Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yritysmuutto tai muutto kauemmaksikin, niin muuttopalvelua tarjoavat yritykset ovat auttamassa sinua ison urakan kanssa. Täältä löydät muuton ammattilaiset ja vinkkejä Suomen tai ulkomaan muuttoon.

Yleisimmät palvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yritysmuutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja muut tarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Varastotila

Muuttaminen uuteen kotiin kotimaassa

Muuttaminen uuteen asuntoon on monesti iso päätös, ja sen tekeminen vaatii paljon aikaa sekä suunnittelua. Muuttamiseen liittyy myös useita juttuja joita täytyy muistaa sekä pieniä päätöksiä; muuttoilmoitus Postille, sähköyhtiön valinta ja sähkösopimuksen tekeminen, muuttoyrityksen buukkaaminen sekä muuttolaatikot ovat vain osa asioista jotka täytyy muistaa muuttoon liittyen.

Kuvassa pariskunnan muutto uuteen kotiin

Haluatko löytää luotettavan muuttopalvelun helposti? Tällä sivulla löydät alueesi muuttopalvelut samalla sivulla sekä voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön vaivattomasti yhdellä nettilomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sitten voit vain verrata tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin palvelu apuun.

Yritysmuutto Kannus

Yrityksen muuttaminen kannattaa antaa alan ammattilaisen hoidettavaksi. Yritysmuutto on hoidettava nopeasti uusiin toimitiloihin, koska yritystoiminnan hetkellinen keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat helposti myös yrityksen muuttoihin liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Palvelun hintaan vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuton välimatka, muuton kesto ajassa ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Jos pakkaat kaikki tavarasi itse, niin tämä varmasti laskee muuton kustannuksia.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on erittäin yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan pitää yksi muovilaatikko / asunnon neliö. Esimerkiksi 70 neliöisen kodin muuttoon on hyvä varata noin 70 kpl muovilaatikoita. Muuttolaatikot kannattaa pinota aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä vaiheessa, kun laatikoita kannetaan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton aikana on hyvä toteuttaa suursiivous ja heittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän muuttolaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 kpl / neliö).
 4. Merkitse laatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja mihin huoneisiin ne kuuluvat, niin niitä on todella helppo kantaa uuteen kotiin.
 5. lastaa muuttolaatikot aina 4:n laatikon kasoihin ja pakkaa ne hiukan vajaiksi, silloin laatikoita on todella helppo siirtää ja pinota uudelleen.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!