Kaupungit, joissa toimimme Kanta-Hämeessä

Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yrityksen muutto tai ulkomaan muutto, niin muuttopalvelua tarjoavat yritykset auttavat tekemään muuttopäivästä helpomman. Täältä löydät muuttofirman ja vinkkejä Suomen tai muuttoon ulkomaille.

Yleisimmät muuttopalvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yritysmuutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Loppusiivous
 • Pienvarastot

Muuttaminen uuteen kotiin kotimaassa

Muutto uuteen asuntoon on usein suuri päätös, ja sen tekeminen vaatii paljon aikaa. Muuttoon myös liittyy useita juttuja joita täytyy muistaa sekä pieniä päätöksiä; muuttoilmoitus, sähkösopimuksen kilpailuttaminen, muuttopalvelun valinta sekä muuttolaatikoiden hankkiminen ovat vain pieni osa asioista mitkä täytyvät muistaa muuton yhteydessä.

Muuttopalvelu omasta kaupungista

Etsitkö sinulle sopivaa, tehokasta sekä edullista muuttopalvelua, niin olet oikeassa paikassa. Useimmat lähialueen yritykset löydät näiltä nettisivuilta. Haluatko tehdä muuttamisesta todella helppoa, niin kilpailuta muuttofirmat kätevästi yhdellä tarjouspyynnöllä.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten sinä voit vain verrata tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin firma apuun.

Yritysmuutto Kanta-Häme

Yritysmuutot kannattaa antaa muuttamisen ammattilaisen tehtäväksi. Muutto on tehtävä nopeasti uusiin toimitiloihin, koska yritystoiminnan katkeaminen lisää aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuttoon tarvittava aika ja kantajien määrä. Jos pakkaat kaiken itse, niin tämä toki laskee muuton hintaa.

Miten monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on todella helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan pitää yksi muovilaatikko / m2. Esimerkkinä 70 m2 asunnon muuttoon kannattaa varata ainakin 70 kpl muovilaatikoita. Muuttolaatikot kannattaa pinota aina neljän laatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä vaiheessa, kun laatikoita roudataan kuorma-autoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton aikana on hyvä tehdä suursiivous ja heittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina hieman enemmän pakkauslaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään yksi laatikko / m2).
 4. Merkkaa muuttolaatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja mihin huoneisiin ne kannetaan, niin ne ovat helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. Kasaa muuttolaatikot aina 4 ltk:n kasoihin ja jätä ne hiukan vajaiksi, silloin muuttolaatikoita on erittäin helppo kantaa ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!