Jos kyseessä on kotimuutto, yrityksen muutto tai vaikka muutto ulkomaille, niin muuttopalvelua tarjoavat yritykset auttavat sinua ison urakan kanssa. Täältä löydät muuttoavun ja vinkkejä kotimaan tai ulkomaan muuttoon.

Tavallisimmat muuttopalvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja muut tarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Varastohotelli

Muutto uuteen kotiin Suomessa

Muuttoon liittyy aina todella paljon tehtävää. Uuteen asuntoon muutettaessa pitää huomioida pitkä lista lähes pakollisia asioita: muuttoilmoituksen tekeminen, sähköyhtiön valinta ja sopimuksen tekeminen, hyvän muuttoyrityksen valinta sekä pakkauslaatikoiden hankkiminen. Näiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen asunnon tavarat ja kuljettaa ne seuraavaan kotiin.

Näin helpolta muutto näyttää

Haluatko löytää luotettavan muuttofirman näppärästi? Sivuiltamme löydät kuntasi muuttofirmat samalla sivulla sekä voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön helposti yhdellä nettilomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sen jälkeen voit vain vertailla tarjouksia ja valita itsellesi sopivin firma avuksi.

Yritysmuutto Karkkila

Yritysmuutot kannattaa jättää muuttamisen ammattilaisen tehtäväksi. Yritysmuutto on hoidettava ripeästi uuteen toimistoon, koska liiketoiminnan hetkellinen keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoon liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttopalvelun hintaan vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton etäisyys, muuttoaika ja kantajien määrä. Jos pakkaat kaikki tavarasi itse, niin se varmasti laskee muuton hintaa.

Miten monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on todella yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan pitää 1 muuttolaatikko per m2. Esimerkkinä 70 m2 kodin muuttoon on järkevää varata 70 pakkauslaatikkoa. Muuttolaatikot on järkevintä pinota aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä kohtaa, kun niitä lastataan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton aikana on hyvä tehdä inventaario ja viedä kaikki ylimääräiset tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (vähitään 1 kpl / m2).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja mihin huoneisiin ne kuuluvat, niin niitä on todella helppo kantaa uuteen kotiin.
 5. lastaa laatikot aina neljän laatikon kasoihin ja jätä ne hiukan vajaiksi, silloin laatikoita on erittäin helppo kantaa ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan!