Olipa edessä kotimuutto, yritysmuutto tai muutto rajojen taakse, niin yhteistyöyrityksemme auttavat urakkasi kanssa. Näiltä sivuilta löydät paljon vinkkejä muuton suunnitteluun Suomeen tai ulkomaille.

Tavallisimmat muuttopalvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastotila

Muutto uuteen kotiin Suomessa

Muutossa on aina paljon muistettavaa. Uuteen kotiin muutettaessa pitää huomioida lista lähes pakollisia juttuja: muuttoilmoituksen tekeminen, sähkösopimuksen kilpailutus, sopivan muuttoyrityksen valinta sekä pakkauslaatikoiden hankinta. Näiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki nykyisen asunnon tavarat ja kuljettaa ne seuraavaan kotiin.

Apua muuttoon

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttofirman vaivattomasti? Näiltä sivuilta löydät alueesi muuttopalvelut listana ja voit lähettää heille tarjouspyynnön helposti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen voit vain katsella tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin firma avuksi.

Yritysmuutto Kaskinen

Yritysmuutot kannattaa antaa alan ammattilaisen hoidettavaksi. Muutto on hoidettava lyhyessä ajassa uuteen toimistoon, koska yritystoiminnan katkeaminen tuo aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat helposti myös yrityksen muuttoihin liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttopalvelun hintaan?

Palvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton etäisyys, muuton kesto ajassa ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos pakkaat kaikki tavarasi itse, niin tämä luonnollisesti laskee muuton kustannuksia.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on olemassa todella yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan pitää 1 muuttolaatikko per neliö. Esimerkkinä 70 m2 kodin muuttoon on järkevää varata 70 kpl muuttolaatikoita. Muuttolaatikot kannattaa kasata aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tästä on apua siinä kohtaa, kun niitä kannetaan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton yhteydessä on paras aika toteuttaa suursiivous ja hävittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina hieman enemmän muuttolaatikoita, kun tarvitset (minimissään yksi laatikko / m2).
 4. Merkkaa laatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne kuuluvat, niin laatikot ovat helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. lastaa muuttolaatikot aina 4:n laatikon kasoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, silloin muuttolaatikoita on erittäin helppo kantaa ja pinota uusiksi.

Siirry jättämään tarjouspyyntö