Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaan muutto, niin yhteistyöyrityksemme auttavat tekemään muuttopäivästä helpomman. Saat kauttamme muuttofirman ja vinkkejä kotimaan tai ulkomaan muuttoon.

Suosituimmat palvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yrityksen muutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastotila

Muuttaminen uuteen kotiin Suomessa

Muutto uuteen asuntoon on usein iso päätös, ja sen tekeminen vaatii paljon aikaa sekä suunnittelua. Muuttamiseen liittyy myös useita juttuja joita pitää muistaa sekä pieniä päätöksiä; muuttoilmoitus Postille, sähkösopimuksen kilpailutus ja sopiminen ennen muuttoa, muuttofirman valinta sekä laatikoiden hankkiminen pakkausta varten ovat ainoastaan osa asioista mitkä täytyvät muistaa muuttoon liittyen.

Muuttoauto apuna

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttopalvelun näppärästi? Nettisivuiltamme löydät kuntasi muuttopalvelut samalla sivulla ja voit lähettää heille tarjouspyynnön helposti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat sähköpostiisi jopa samana päivänä tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sen jälkeen voit vain vertailla tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin palvelu apuun.

Yritysmuutto Kauhajoki

Yritysmuutot kannattaa jättää alan ammattilaisen hoidettavaksi. Yritysmuutto on hoidettava lyhyessä ajassa uuteen toimistoon, sillä yritystoiminnan keskeytyminen kasvattaa aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttopalvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton etäisyys, muuttoaika ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Jos pakkaat kaiken itse, niin tämä varmasti laskee muuton hintaa.

Miten monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on yllättävän yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida yksi muuttolaatikko / m2. Esimerkiksi 70 m2 asunnon muuttoon kannattaa varata noin 70 pakkauslaatikkoa. Laatikot on järkevintä pinota aina neljän laatikon pinoihin. Tästä on apua siinä kohtaa, kun laatikoita roudataan muuttoautoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton yhteydessä on hyvä toteuttaa tavaroiden hävitysoperaatio ja viedä kaikki ylimääräiset tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän muuttolaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (vähitään 1 kpl / m2).
 4. Merkkaa muuttolaatikoihin joka kerran mitä niissä on sisällä ja mihin huoneisiin ne tulevat, niin ne ovat helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina 4:n laatikon pinoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, niin niitä on helppo kuljettaa ja pinota uudelleen.

Siirry kilpailuttamaan!