Olipa edessä kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto rajojen taakse, niin yhteistyöyrityksemme ovat auttamassa sinua ison urakan kanssa. Saat kauttamme muuttofirman ja ohjeita kotimaan tai ulkomaan muuttoon.

Kaikki palvelut

 • Kodin muutto
 • Yritysmuutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja muut tarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Varastotila

Muutto uuteen kotiin kotimaassa

Muuttaminen uuteen kotiin on monesti iso päätös, ja sen tekeminen vaatii suunnitelmallisuutta ja paljon aikaa. Muuttamiseen liittyy myös monia asioita joita pitää muistaa sekä pieniä päätöksiä; muuttoilmoituksen toimittaminen Postille, sähkösopimuksen kilpailuttaminen, muuttofirman varaaminen sekä muuttolaatikot ovat vain pieni osa asioista mitkä täytyvät muistaa muutossa.

Autamme muutossasi

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttofirman vaivattomasti? Tällä sivulla löydät alueesi muuttoyritykset listana sekä voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön kätevästi yhdellä nettilomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten voit vain verrata tarjouksia ja valita itsellesi sopivin firma apuun.

Yritysmuutto Kauniainen

Yrityksen muuttaminen on fiksua jättää alan ammattilaisen hoidettavaksi. Yritysmuutto on hoidettava lyhyessä ajassa uusiin toimitiloihin, koska yritystoiminnan keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat helposti myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttopalvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuton kesto ajassa ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Jos pakkaat kaikki tavarasi itse, niin tämä luonnollisesti laskee muuton kustannuksia.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on yllättävän yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida yksi muuttolaatikko per neliö. Esimerkkinä 70 neliöisen asunnon muuttoon kannattaa varata 70 kpl muovilaatikoita. Muuttolaatikot kannattaa kasata aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä kohtaa, kun niitä lastataan kuorma-autoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton aikana on hyvä tehdä suursiivous ja heittää kaikki tarpeettomat tavarat pois.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän pakkauslaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 ltk / neliö).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja mihin huoneisiin ne kuuluvat, niin niitä on helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. Pinoa laatikot aina neljän laatikon kasoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, niin laatikoita on erittäin helppo siirtää ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan!