Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto rajojen taakse, niin täällä olevat muuttofirmat ovat auttamassa sinua muuton suunnittelussa. Täältä löydät muuttofirman ja vinkkejä Suomen tai muuttoon ulkomaille.

Yleisimmät palvelut

 • Kodin muutto
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttotarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastointipalvelut

Muutto uuteen asuntoon Suomessa

Muuttaminen uuteen kotiin on monesti tosi iso päätös, ja se vaatii paljon suunnittelua. Muuttamiseen liittyy myös useita juttuja joita pitää muistaa sekä pienempiä päätöksiä; muuttoilmoituksen tekeminen, sähkösopimus, muuttoyrityksen buukkaaminen sekä laatikoiden hankkiminen pakkausta varten ovat vain pieni osa asioista mitä pitää muistaa muuttoon liittyen.

Muuttoauto apuna

Oletko etsimässä hyvää, luotettavaa sekä edullista muuttofirmaa, niin olet oikeassa paikassa. Kaikki lähialueen firmat löydät tältä nettisivuilta. Jos tahdot tehdä asiat mahdollisimman helposti, niin kilpailuta muuttoyritykset kätevästi yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat jopa samana päivänä tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten voit vain vertailla tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin firma avuksi.

Yritysmuutto Kemi

Yritysmuutot on järkevää jättää muuttamisen ammattilaisen hoidettavaksi. Muutto on tehtävä nopeasti uuteen toimitilaan, koska yritystoiminnan keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttopalvelun hintaan?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuttomatka, muuton kesto ajassa ja kantajien määrä. Jos ajattelit pakata kaikki tavarasi itse, niin tämä luonnollisesti laskee muuton kustannuksia.

Miten monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on erittäin yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan laskea yksi muuttolaatikko per m2. Esimerkiksi 70 neliöisen kodin muuttoon on järkevää varata noin 70 pakkauslaatikkoa. Laatikot kannattaa kasata aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä kohtaa, kun niitä kannetaan muuttoautoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton yhteydessä on hyvä tehdä suursiivous ja viedä kaikki tarpeettomat tavarat pois.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina hieman enemmän muuttolaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään yksi laatikko / neliömetri).
 4. Merkitse laatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja mihin huoneisiin ne tulevat, niin laatikot ovat helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina 4:n laatikon kasoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, silloin laatikoita on helppo kuljettaa ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan!