Jos kyseessä on kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto kauemmaksikin, niin yhteistyöyrityksemme auttavat tekemään muuttopäivästä helpomman. Näiltä sivuilta saat paljon apua muuton suunnitteluun Suomeen tai kauemmaksikin.

Tavallisimmat muuttopalvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yrityksen muutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttotarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Varastohotelli

Muuttaminen uuteen kotiin Suomessa

Muutto uuteen asuntoon on monesti iso päätös, ja sen tekeminen vaatii suunnitelmallisuutta ja paljon aikaa. useita asioita joita täytyy muistaa ja pienempiä päätöksiä; muuttoilmoitus Postille, sähkösopimuksen kilpailutus ja sopiminen ennen muuttoa, muuttoyrityksen buukkaaminen sekä muuttolaatikoiden hankkiminen ovat ainoastaan pieni osa asioista jotka täytyy muistaa muuton yhteydessä.

Muuttoauto apuna

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttopalvelun vaivattomasti? Näiltä sivuilta löydät kuntasi muuttofirmat listana sekä voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön nopeasti yhdellä nettilomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten sinä voit vain katsella tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin firma avuksi.

Yritysmuutto Kemijärvi

Yrityksen muuttaminen on järkevää antaa alan ammattilaisen tehtäväksi. Yritysmuutto on hoidettava ripeästi uuteen toimistoon, sillä liiketoiminnan keskeytyminen kasvattaa aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoon liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuttoon tarvittava aika ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Jos ajattelit pakata kaiken itse, niin tämä luonnollisesti laskee muuton kustannuksia.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on yllättävän yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muuttolaatikko / m2. Esimerkiksi 70 neliöisen asunnon muuttoon on järkevää varata 70 pakkauslaatikkoa. Muuttolaatikot on järkevintä kasata aina neljän laatikon pinoihin. Tästä on apua siinä vaiheessa, kun laatikoita kannetaan muuttoautoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton yhteydessä on hyvä tehdä inventaario ja hävittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (vähitään 1 ltk / m2).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin aina mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kuuluvat, niin ne ovat helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. Pinoa laatikot aina 4 ltk:n kasoihin ja pakkaa ne hiukan vajaiksi, silloin laatikoita on erittäin helppo kuljettaa ja pinota uudelleen.

Katso miten kilpailutat muuttofirmat