Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yritysmuutto tai muutto kauemmaksikin, niin muuttopalvelua tarjoavat yritykset ovat auttamassa sinua muuton suunnittelussa. Näiltä sivuilta saat paljon apua muuton suunnitteluun kotimaahan tai kauemmaksikin.

Yleisimmät muuttopalvelut

 • Kodin muutto
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastointipalvelut

Muuttaminen uuteen asuntoon Suomessa

Muuton yhteydessä on aina todella paljon muistettavaa. Uuteen kotiin muutettaessa on hyvä hoitaa pitkä lista lähes pakollisia asioita: muuttoilmoitus, sähköyhtiön valinta ja sopimuksen tekeminen, hyvän muuttopalvelun valinta sekä pakkauslaatikoiden hankkiminen. Näiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen asunnon tavarat ja siirtää ne uuteen asuntoon.

Muuttopalvelu omasta kaupungista

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttopalvelun vaivattomasti? Nettisivuiltamme löydät kaupunkisi muuttoyritykset samalla sivulla sekä voit lähettää heille tarjouspyynnön nopeasti yhdellä nettilomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat Sähköpostilla jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen voit vain katsella tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin yritys avuksi.

Yritysmuutto Kerava

Yrityksen muuttaminen on järkevää jättää muuttamisen ammattilaisen tehtäväksi. Muutto on tehtävä nopeasti uuteen toimitilaan, koska liiketoiminnan katkeaminen lisää aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttopalvelun hintaan?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuttomatka, muuton kesto ajassa ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos ajattelit pakata kaiken itse, niin se toki laskee muuton hintaa.

Miten monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on olemassa todella yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan pitää yksi muuttolaatikko per asunnon neliö. Esimerkkinä 70 m2 kodin muuttoon kannattaa varata 70 muuttolaatikkoa. Laatikot on järkevintä pinota aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä kohtaa, kun laatikoita roudataan muuttoautoon.

Muuttajan vinkit

 1. Muuton yhteydessä on hyvä toteuttaa inventaario ja viedä kaikki ylimääräiset tavarat roskiin.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa aina hieman enemmän muovilaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 kpl / neliö).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin joka kerran mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne kuuluvat, niin ne ovat todella helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. lastaa laatikot aina neljän laatikon kasoihin ja pakkaa ne hiukan vajaiksi, silloin laatikoita on helppo siirtää ja pinota uudelleen.

Siirry kilpailuttamaan!