Kaupungit, joissa toimimme Keski-Pohjanmaalla

Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yrityksen muutto tai vaikka muutto ulkomaille, niin muuttopalvelua tarjoavat yritykset ovat auttamassa sinua ison urakan kanssa. Saat kauttamme muuton ammattilaiset ja ohjeita kotimaan tai muuttoon ulkomaille.

Yleisimmät palvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yritysmuutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastohotelli

Miksi Keski-Pohjanmaalle muutetaan?

Kokkola on pieni ja sympaattinen

Vaasasta hieman pohjoiseen sijaitsee Kokkola, toinen suomenruotsalaisen kulttuurin tyyssija. Kokkolan vahvuus Vaasan lailla on merellisyys, ja etenkin kesäisin kaupunki on kuvankaunis. Kokkolan edustan pirstaleinen saaristo kutsuu viihtymään suuren veden äärellä.

Kokkolassa vetoaa tuttuus: moni ei poistu kaupungista koko elinaikanaan, ja nekin, jotka poistuvat, palaavat useimmiten takaisin juurilleen. Kokkolan seutu ympäristöineen on rehevää, joten maanviljelys yli sukupolvien jatkuu alueella lainmuutoksista huolimatta.

Kokkola tarjoaa nuorisolle mukavan valikoiman opintomahdollisuuksia. Kaupungissa toimii Jyväskylän yliopiston sivutoimipiste, jossa voi opiskella muun muassa kasvatus- ja kauppatieteitä. Valikoimaa täydentää Centria-ammattikorkeakoulu, josta voi valmistua ammattiin myös verkko-opinnoilla. Kampuksia on niin Kokkolassa, Ylivieskassa kuin Pietarsaaressa.

Muuttaminen uuteen kotiin kotimaassa

Muutto uuteen kotiin on usein iso päätös, ja se vaatii paljon suunnittelua. useita juttuja joita täytyy muistaa sekä pienempiä päätöksiä; muuttoilmoituksen tekeminen, sähköyhtiön valinta ja sähkösopimuksen tekeminen, muuttopalvelun buukkaaminen sekä laatikoiden hankkiminen pakkausta varten ovat vain osa asioista mitä pitää muistaa muutossa.

Muutto uuteen kotiin

Etsitkö sinulle sopivaa, luotettavaa ja halpaa muuttoyritystä, niin olet tullut oikeillle sivuille. Kaikki alueesi palvelut löydät tältä sivulta. Haluatko tehdä muuttamisesta helppoa, niin kilpailuta tekijät nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat sähköpostiisi jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sitten sinä voit vain vertailla tarjouksia ja valita itsellesi sopivin palvelu avuksi.

Yritysmuutto Keski-Pohjanmaa

Yritysmuutot kannattaa jättää alan ammattilaisen tehtäväksi. Muutto on hoidettava ripeästi uuteen toimitilaan, sillä yritystoiminnan keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttopalvelun hintaan?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton etäisyys, muuttoaika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos pakkaat kaiken itse, niin se varmasti laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on olemassa todella helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida 1 muuttolaatikko / asunnon neliö. Esimerkiksi 70 neliöisen kodin muuttoon on hyvä varata 70 pakkauslaatikkoa. Muuttolaatikot on järkevintä kasata aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä vaiheessa, kun laatikoita kannetaan kuorma-autoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton aikana on paras aika tehdä inventaario ja hävittää kaikki ylimääräiset tavarat pois.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän muovilaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 ltk / neliömetri).
 4. Merkkaa muuttolaatikoihin aina mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kuuluvat, niin niitä on helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. Kasaa laatikot aina 4:n laatikon kasoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, silloin muuttolaatikoita on todella helppo siirtää ja pinota uusiksi.

Katso miten kilpailutat muuttofirmat