Kaupungit

Olipa edessä kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto kauemmaksikin, niin muuttopalvelua tarjoavat yritykset auttavat urakkasi kanssa. Näiltä sivuilta saat runsaasti vinkkejä muuton suunnitteluun kotimaahan tai ulkomaille.

Suosituimmat muuttopalvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Varastointipalvelut

Muutto uuteen asuntoon Suomessa

Muutto uuteen asuntoon on monesti suuri päätös, ja sen tekeminen vaatii paljon aikaa sekä suunnittelua. Muuttoon myös liittyy useita asioita joita täytyy muistaa sekä pienempiä päätöksiä; muuttoilmoituksen toimittaminen Postille, sähkösopimuksen kilpailuttaminen, muuttofirman buukkaaminen sekä laatikoiden hankkiminen pakkausta varten ovat vain pieni osa asioista mitkä täytyvät muistaa muuttoon liittyen.

Muuttofirmat läheltä

Haluatko löytää luotettavan muuttofirman nopeasti? Nettisivuiltamme löydät kaupunkisi muuttopalvelut listana ja voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön kätevästi yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat sähköpostiisi jopa samana päivänä tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sen jälkeen voit vain verrata tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin palvelu apuun.

Yritysmuutto Keski-Suomi

Yritysmuutot on järkevää antaa ammattilaisten tehtäväksi. Muutto on hoidettava lyhyessä ajassa uuteen toimistoon, koska liiketoiminnan keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat helposti myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Palvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuttoaika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Pakkaamalla kaiken itse, niin tämä varmasti laskee muuton kustannuksia.

Miten monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on erittäin yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida 1 muuttolaatikko per neliö. Esimerkiksi 70 m2 kodin muuttoon kannattaa varata ainakin 70 muuttolaatikkoa. Muuttolaatikot kannattaa pinota aina neljän laatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä kohtaa, kun niitä roudataan muuttoautoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton aikana on paras aika toteuttaa tavaroiden hävitysoperaatio ja hävittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (vähitään 1 kpl / m2).
 4. Merkitse laatikoihin joka kerran mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne kannetaan, niin ne ovat todella helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. Kasaa muuttolaatikot aina 4:n laatikon kasoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, niin muuttolaatikoita on helppo kantaa ja pinota uudelleen.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!