Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yrityksen muutto tai ulkomaan muutto, niin yhteistyöyrityksemme auttavat tekemään muuttopäivästä helpomman. Sivuiltamme löydät paljon apua muuton suunnitteluun Suomeen tai kauemmaksikin.

Kaikki palvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yrityksen muutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttotarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Varastointipalvelut

Muutto uuteen asuntoon kotimaassa

Muuttoon liittyy aina todella paljon muistettavaa. Uuteen asuntoon muutettaessa on hyvä hoitaa lista lähes pakollisia asioita: muuttoilmoituksen tekeminen, sähköyhtiön valinta ja sopimuksen tekeminen, hyvän muuttopalvelun valinta sekä pakkauslaatikoiden hankinta. Edellä mainittujen asioiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen kodin tavarat ja siirtää ne uuteen asuntoon.

Kuvassa pariskunnan muutto uuteen kotiin

Oletko etsimässä sinulle sopivaa, tehokasta tai halpaa muuttopalvelua, niin olet tullut oikeillle sivuille. Useimmat lähialueen yritykset löydät näiltä sivulta. Haluatko tehdä muuttamisesta helppoa, niin kilpailuta muuttofirmat kätevästi yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten voit vain katsella tarjouksia ja valita tarpeeseesi soveltuvin firma avuksi.

Yritysmuutto Keuruu

Yrityksen muuttaminen on fiksua antaa ammattilaisten hoidettavaksi. Yritysmuutto on hoidettava nopeasti uusiin toimitiloihin, sillä yritystoiminnan keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuton välimatka, muuttoaika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos pakkaat kaikki tavarasi itse, niin tämä toki laskee muuton hintaa.

Miten monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on olemassa todella yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida 1 muuttolaatikko / neliö. Esimerkkinä 70 neliöisen kodin muuttoon kannattaa varata 70 kpl muuttolaatikoita. Laatikot on järkevintä pinota aina neljän laatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä vaiheessa, kun laatikoita roudataan kuorma-autoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton aikana on hyvä tehdä suursiivous ja hävittää kaikki tarpeettomat tavarat pois.
 2. Älä käytä teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun tarvitset (vähitään yksi laatikko / neliömetri).
 4. Merkitse laatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja mihin huoneisiin ne tulevat, niin ne ovat todella helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. lastaa laatikot aina neljän laatikon kasoihin ja pakkaa ne hiukan vajaiksi, niin muuttolaatikoita on helppo kuljettaa ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan!