Jätä tarjouspyyntö – Tee muutostasi helpompi tällä kertaa!

Alla olevalla lomakkeella voit jättää tarjouspyynnön täysin ilmaiseksi. Välitämme sen eteenpäin muuttopalveluyrityksille ja he ovat yhteydessä sinuun tarjouksen muodossa. Sinun tehtäväksi jää vain sopivimman tarjouksen valinta. Tämä ei sido sinua ostamaan palvelua.

Kysymyksiä tarjouspyynnön jättämiseen liittyen?

Mitä tämä maksaa?

Tarjouspyynnön jättäminen on täysin ilmiasta. Siis tarkoitan sillä, että se ei maksa euroakaan, eikä tarjouksiin lisätä mitään palvelukuluja. Todellisuudessa saat aitoja tarjouksia yrityksiltä, jotka haluavat auttaa sinua muuttamaan mahdollisimman helposti ja kivuttomasti. Jätä siis tarjous jo nyt!

Sitoudunko tilaamaan muuttopalvelun?

Et sitoudu. Tämä on ainoastaan helpoin tapa kilpailuttaa muuttofirmat ja valita itsellesi sopivin kumppani muuttoon. Jos tarjoukset eivät miellytä sinua, niin voit unohtaa ne ja ratkaista muuttohaasteesi jollain toisella tavalla. Koska et sitoudu mihinkään, niin aina kannattaa kokeilla ja jättää tarjouspyyntö.

Miten vastaanotan tarjoukset?

Voit valita haluatko tarjoukset puhelimitse, sähköpostilla vai sopiiko sinulle kumpikin tapa vastaanottaa tarjouksia. Saat ne suoraan yrityksiltä, joten takaamme että tarjoukset löytävät sinut niin nopeasti kuin vain mahdollista. Nopeimmat toimijat antavat tarjouksensa jopa samana päivänä!