Jos kyseessä on kotimuutto, yritysmuutto tai muutto rajojen taakse, niin nämä muuttoyritykset auttavat sinua ison urakan kanssa. Saat kauttamme muuttoavun ja ohjeita Suomen tai ulkomaan muuttoon.

Kaikki palvelut

 • Kodin muutto
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Pienvarastot

Muutto uuteen kotiin kotimaassa

Muuton yhteydessä on aina todella paljon tehtävää. Uuteen asuntoon muutettaessa on hyvä huomioida lista lähes pakollisia asioita: muuttoilmoituksen tekeminen, sähköyhtiön valinta ja sopimuksen tekeminen, sopivan muuttopalvelun valinta sekä muuttolaatikoiden hankinta. Tämän lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen kodin tavarat ja kuljettaa ne uuteen kotiin.

Apua muuttoon

Jos etsit hyvää, ammattitaitoista tai halpaa muuttopalvelua, niin olet oikeassa paikassa. Kaikki lähialueen palvelut löydät näiltä sivulta. Haluatko tehdä asiat mahdollisimman helposti, niin kilpailuta muuttoyritykset nopeasti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat sähköpostiisi jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen voit vain vertailla tarjouksia ja valita tarpeeseesi soveltuvin yritys avuksi.

Yritysmuutto Kitee

Yrityksen muuttaminen kannattaa antaa ammattilaisten hoidettavaksi. Yritysmuutto on tehtävä nopeasti uuteen toimitilaan, koska liiketoiminnan keskeytyminen kasvattaa aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat helposti myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Palvelun hintaan vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuttoon tarvittava aika ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Pakkaamalla kaiken itse, niin tämä toki laskee muuton hintaa.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on erittäin yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida 1 muuttolaatikko per neliö. Esimerkiksi 70 m2 kodin muuttoon on hyvä varata noin 70 pakkauslaatikkoa. Laatikot on järkevintä kasata aina neljän laatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä vaiheessa, kun laatikoita roudataan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton aikana on paras aika tehdä inventaario ja viedä kaikki tarpeettomat tavarat pois.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina hieman enemmän muovilaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään yksi laatikko / neliömetri).
 4. Merkkaa muuttolaatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne tulevat, niin laatikot ovat helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina 4:n laatikon pinoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, niin muuttolaatikoita on helppo kuljettaa ja pinota uudelleen.

Jätä tarjouspyyntö helposti nyt!