Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaan muutto, niin muuttopalvelua tarjoavat yritykset auttavat urakkasi kanssa. Täältä löydät muuttofirman ja vinkkejä Suomen tai ulkomaan muuttoon.

Tavallisimmat muuttopalvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Varastotila

Muutto uuteen asuntoon Suomessa

Muuttoon liittyy aina todella paljon muistettavaa. Uuteen kotiin muutettaessa pitää hoitaa lista välttämättömiä tehtäviä: muuttoimoitus postille, sähköyhtiön valinta ja sopimuksen tekeminen, hyvän muuttofirman valinta sekä muuttolaatikoiden hankinta. Näiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen kodin tavarat ja kuljettaa ne seuraavaan asuntoon.

Näin helpolta muutto näyttää

Jos etsit sinulle sopivaa, luotettavaa ja halpaa muuttofirmaa, niin olet oikeassa paikassa. Useimmat alueesi firmat löydät näiltä sivulta. Haluatko tehdä asiat mahdollisimman helposti, niin kilpailuta muuttofirmat kätevästi yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat sähköpostiisi jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen sinä voit vain verrata tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin firma avuksi.

Yritysmuutto Kiuruvesi

Yrityksen muuttaminen on fiksua jättää alan ammattilaisen hoidettavaksi. Yritysmuutto on hoidettava nopeasti uuteen toimitilaan, koska liiketoiminnan katkeaminen lisää aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Palvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuttomatka, muuttoaika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos pakkaat kaiken itse, niin se luonnollisesti laskee muuton kustannuksia.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on olemassa todella helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan laskea yksi muovilaatikko / neliö. Esimerkkinä 70 neliöisen kodin muuttoon on järkevää varata noin 70 pakkauslaatikkoa. Laatikot kannattaa pinota aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tästä on apua siinä vaiheessa, kun niitä lastataan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton yhteydessä on hyvä tehdä inventaario ja heittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän muovilaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (vähitään 1 ltk / m2).
 4. Merkitse laatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja mihin huoneisiin ne kannetaan, niin ne ovat helppo kantaa uuteen kotiin.
 5. lastaa muuttolaatikot aina 4:n laatikon pinoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, niin muuttolaatikoita on helppo kuljettaa ja pinota uudelleen.

Katso miten kilpailutat muuttofirmat