Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yritysmuutto tai muutto kauemmaksikin, niin muuttopalvelua tarjoavat yritykset ovat auttamassa tekemään muuttopäivästä helpomman. Sivuiltamme löydät runsaasti apua muuton suunnitteluun Suomeen tai kauemmaksikin.

Yleisimmät muuttopalvelut

 • Kodin muutto
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja muut tarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Pienvarastot

Muutto uuteen kotiin kotimaassa

Muutossa on aina todella paljon muistettavaa. Uuteen asuntoon muutettaessa pitää hoitaa lista välttämättömiä juttuja: muuttoilmoitus, sähkösopimuksen tekeminen, sopivan muuttopalvelun valinta sekä muuttolaatikoiden hankkiminen. Tämän lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen asunnon tavarat ja muuttaa ne uuteen kotiin.

Muuttoauto apuna

Haluatko löytää luotettavan muuttofirman helposti? Tällä sivulla löydät lähialueen muuttofirmat samalla sivulla sekä voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön vaivattomasti yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat sähköpostiisi jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten sinä voit vain vertailla tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin firma apuun.

Yritysmuutto Kokemäki

Yritysmuutot on järkevää antaa muuttamisen ammattilaisen tehtäväksi. Yritysmuutto on tehtävä ripeästi uuteen toimitilaan, sillä liiketoiminnan hetkellinen keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttopalvelun hintaan?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton etäisyys, muuttoon tarvittava aika ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Jos pakkaat kaikki tavarasi itse, niin se luonnollisesti laskee muuton hintaa.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on olemassa erittäin yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muovilaatikko per asuinneliö. Esimerkkinä 70 neliöisen kodin muuttoon kannattaa varata ainakin 70 muuttolaatikkoa. Muuttolaatikot on järkevintä kasata aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tästä on apua siinä vaiheessa, kun niitä lastataan muuttoautoon.

Muuttajan vinkit

 1. Muuton yhteydessä on paras aika toteuttaa inventaario ja viedä kaikki ylimääräiset tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän muuttolaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (vähitään 1 kpl / m2).
 4. Merkkaa laatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja mihin huoneisiin ne tulevat, niin laatikot ovat todella helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina 4 ltk:n kasoihin ja jätä ne hiukan vajaiksi, niin laatikoita on helppo kuljettaa ja pinota uudelleen.

Siirry kilpailuttamaan!