Olipa edessä kotimuutto, yritysmuutto tai muutto rajojen taakse, niin täällä olevat muuttofirmat auttavat sinua muuton suunnittelussa. Näiltä sivuilta saat runsaasti vinkkejä muuton suunnitteluun Suomeen tai kauemmaksikin.

Yleisimmät muuttopalvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yrityksen muutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttotarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Loppusiivous
 • Varastotila

Muuttaminen uuteen asuntoon Suomessa

Muuttaminen uuteen kotiin on usein iso päätös, ja se vaatii paljon aikaa sekä suunnittelua. monia juttuja joita pitää muistaa sekä pieniä päätöksiä; muuttoilmoitus, sähkösopimuksen kilpailutus ja sopiminen ennen muuttoa, muuttofirman buukkaaminen sekä muuttolaatikot ovat vain pieni osa asioista jotka täytyy muistaa muuttoon liittyen.

Muuttoauto apuna

Oletko etsimässä sinulle sopivaa, ammattitaitoista sekä halpaa muuttopalvelua, niin olet saapunut oikeaan paikkaan. Useimmat kyseisen kaupungin yritykset löydät tältä sivulta. Jos haluat tehdä asiat mahdollisimman helposti, niin kilpailuta muuttoyritykset nopeasti yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat jopa samana päivänä tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sen jälkeen voit vain vertailla tarjouksia ja valita tarpeeseesi soveltuvin yritys avuksi.

Yritysmuutto Kokkola

Yrityksen muuttaminen on järkevää jättää muuttamisen ammattilaisen hoidettavaksi. Muutto on hoidettava nopeasti uusiin toimitiloihin, koska liiketoiminnan keskeytyminen kasvattaa aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton välimatka, muuttoaika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos ajattelit pakata kaikki tavarasi itse, niin se luonnollisesti laskee muuton hintaa.

Miten monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on todella yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muuttolaatikko per m2. Esimerkiksi 70 m2 asunnon muuttoon kannattaa varata noin 70 kpl muovilaatikoita. Muuttolaatikot on järkevintä kasata aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä vaiheessa, kun niitä kannetaan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton yhteydessä on hyvä tehdä inventaario ja heittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän muuttolaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 kpl / neliömetri).
 4. Merkitse laatikoihin aina mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kannetaan, niin ne ovat todella helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. Kasaa laatikot aina 4:n laatikon pinoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, silloin muuttolaatikoita on helppo kuljettaa ja pinota uudelleen.

Siirry jättämään tarjouspyyntö